Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
100 % Orhan
Vidi pamuka! Mijenja uniformu kako koja vojska nailazi.
Jevreji sve cine da Tursku obora na koljena. A ovo sto nam mediji podastiru to nema veze sa stvarnim namjerama mocnih jevrejskih skupina. Dabi jednu zemlju ili regiju imao pod kontrokom mora da bude financijski ovisna tako da financijer povlaci konce i po pitanju unutrasnjeg uredjenja zemlje. Turska se prije 5-6 godina oslobodila MMF-A i ostalih i gle cuda, bas tad dolazi do demonstracija i nereda? Dok je Turska bila siromasna niko je nije dirao zar ne?
Jeste Turska se oslobodila MMF-a otplativsi mu dug od oko 65 miliona USD ali je zato sada duzna stranim bankama oko 400 MILIJARDI USD!! Da, 400 milijardi USD.Jeftinu Erdoganovu propagandu primaju samo najvece moguce budale. Jevreji cine sve da ovladaju cijelim svijetom, a ne samo Turskom. To im je uvelikio vec poslo za rukom jer oni danas bukvalno upravljaju USA-om i USA stiti njihove interese diljem svijeta. Bukvalno USA=Jevrejska drzava.
Veoma su inteersantni ovi velelazovi iz Turske,. Jednom su nasumice izbacili cifru od 2,2 do 2,5 miliona izbjeglica u Turskoj (kladim se u svoju desnu ruku da Turci pojma s pojmom nemaju koliko izbjeglica tu imaju) i toga se broja slijepo drze kao pijan plota. Tako dok u 2015. milion tih sada "izbjeglica" (krecu ci iz Turske dalje te izbjeglice gube status izbjeglica i postaju ILEGALNI IMIGRANTI; u Turskoj su vec bili na sigurnom, a kada si na sigurnom ne mozes vise biti izbjeglica ako
sa sigurnog mjesta kreces dalje) odlazi iz Turske i ulazi u EU, Turska i dalje prica o 2,2 miliona izbjeglica. I kda bi EU citavu Siriju i Irak primila k sebi, Turci bi i dalje pricali o 2,2 miliona izbjeglica u Turskoj!! Lazovcine na n-tu. A pricati o Turskoj kao clanu EU mogu samo neizlijecivi idioti. Turska i EU su 2 potpunom razlicita svijeta u svim sferama. Osim toga, da je Turska clanica EU, za godinu dana bi pasos EU imalo barem 50 miliona "izbjeglica" sa B. Istoka i Azije!
@Gospod Turska nikad neće ući u EU, to je sto posto. A i ne treba im. Ionako u turskom javnom mjenju sve više se javlja netrpeljivost prema evropi. Jesi ti ikad bio u turskoj, e pa vidiš samo slovenija ima bolji standard od bivših ju država u odnosu na Tursku. Ekonomski su dosta jaki.
dobro si skonto, ugledaj se na Dobricu