Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto kako Putler krije broj poginulih orka...
Tako što im podiže pravi spomenik umjesto privremenih grobnica? Čitaš li ti tekst ili si prepametan za to?
Nisu oni ginuli za Rusiju, ginuli su za pare. Plaćenici
Bolesna zemlja
putin se priprema na poraz i sada gusi sve kojo bi mogli da mu naprave pobunu logicno
SAMO U JEDNOM SELU I NA JEDNOM GROBLJU IMA 750 GROBOVA ?!?! - Pobogu, al su ovi samljeveni
Ovako je trebalo napraviti gdje su ukopani pripadnici " vrs" da ne pogane zemlju...teroristicko genocidni štakori...
Ja nekontam Wagner,oni su pro Ruska paravojna vojska koja se fura na naciste. A Rusija je uvjek bila protivnik nacista . Komparacije radi Armija Bosne i Hercegovine da ima formaciju i da ta formacija ima kokarde i sva cetnicka obiljezja a u isto vrijeme bore se u ratu protiv cetnika,,,, wtf !!!!
Rusija uvijek protiv nacista. Pitaj zamjenika komandanta Rusich koji se deklariše kao nacista.Putin je izjavio da mu je omiljeni pisac Ilya Ilyin koji je takođe sebe smatrao nacistom i čak govorio da je nacizam dobar.Bivši šef Roskosmosa Rogozin je ZIGOVAO na mitinzima.
Od srca vam želim kazati ko vas j….e, zaboravljeni nakon par dana za vasu veliku Rusiju…mrs u p.m.ter.in.uuu
Sad ce ovi napravit zijan po rusiji, rusi ce okriviti Amere, pokusat se osvetiti i eto ga zijan
Sad ce ovi napravit zijan po rusiji, rusi ce okriviti Amere, pokusat se osvetiti i eto ga zijan
Opet se glupirate, opet fake news, Ukraina ne može dobiti ovaj rat. Slobodno pucajte minuse, baš kao i za koronu, vidimo se za 2 godine :)
ma nek rade sta hoce i jedni i drugi su bili dobrovoljci protiv nas 92'.. zao mi je samo djece bilo cije.. a ove budale nek se tuku..
Jos jedan dokaz da ne treba ginuti za govnare koji te kao smece pometu
Tako i treba psima rata.
Rusija vam je jako zahvalna..
vrijedi li poginuti za bilo koji ideal, lidera ili državu svijeta?!
Koja je ovo sramota za 2gu vojnu velesilu, kad pogledas mapu sta rusi drze pod svojom teritorijom prakticno nista sto vec nisu drzali od 2014te, a toliko zivota dali da zauzmu ukrajinu citavu...
Hahha, kad je nista, ne znam oko cega se Ukrajinci sekiraju, sto se toliko naoruzavaju i sta im je polupalo svu Zapadnu tehniku, ko ih i dalje melje i kakvu oni protuofanzivu sprovode:-)