Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@zivko josilo ma nemaš ti pojma, cuj trpaju ih milijardama dolara pomoći hahahahahahahahahaha. koga su to oni prije trpali milijardama?! popij mlijeko pa malo odpavaj.
@mujo drz se ti svoje struke ipak...
dajte vise svatite da muslimani imaju problem u svom uredjenju na relaciji religija- politika..cudna je to sorta ..sve do jednoga sto sam ih upoznao a upoznao sam ih puno(OD BANGLADESA preko saudijaca do marokanaca) i to mladju raju pretezno ljudi koji studiraju(takav mi je posao) su sve pa do jednoga pomalo divlji..imaju necega u sebi sto se nemoze dokucuti i objasniti...ali bi moglo stati u jednu pocetnu definiciju ..kod nas se to zvalo neobradjenposto sam metalac po struci.. BIO...da se to jos brusiti i!!Mi Bosnjaci jednostavno u vecoj mijeri tu nemamo sta traziti..ocu reci nas su obradili!!
tako ti je to kad amerika umješa svoje prste. amerika=najveće zlo ovo samo budale i teške naivčine ne znaju. toliko!
e pa tom Hilafetu se bas nesto ne da, sve nesto krene pa stane ... dzaba je, morate priznati da smo mi cionisti prejaki, ne ?!
ameri mute i dalje. njihovo maslo.