Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko mora biti gazda u ovome svijetu. Bolje neki Amer nego kojekakvi Omer. Dok je tako sve je OK.
ugljesa radi kako mu je naredjeno
toliko o Miki Mausu i njegovoj iskrenosti......... gadi mi se on koliko i narod koji slijepo vjeruje u njega...
Sony, Al-Qaida je prijetnja SAD-u, ali ona nije u podrucju Afganista-Pakistan, niekad nije dokazano gdje se oni nalaze. SAD kaze Al-Qaida je u iraqu i osvoje ga, tako isto mogu reci da je u Iranu i napasti ga, znaci to je samo opravdanje za agresiju o osvajanje teritorije. Zbog toga napadamo predsjednike. Ovaj crni cim je ovo rekao znaci da se nastaviti pohode SAD-a u nove teritorije, samo je pitanje gdje. Ali nista novo, SAD decenijama radi najvece svjetske zlocine, pa i najveci u historiji covjecanstva (atomska bomba na glavni grad drzave) o kojem se najmanje prica, a i kad se prica ne govori se kao da je to toliko lose.
Garavi po starom... Nista od promjena :) Odavno je izdrilovan od CIA i svih sluzbi, tako da mu je jednostavnije da nastavi po starom, nego da ga neka cudna bolest spopadne \"iznenada\"...
ode bijelo,a dodje crno govno
Morate pripaziti na naslove. Prijetnja i prijetnja sigurnosti Americi su dvije potpuno različite stvari. Ovu prvu, iz vašeg naslova (kojeg ste možda i prenijeli ali to ne umanjuje grešku) Obama nije i teško da bi ikada ustvrdio.
Šta je loše rekao pa ga napadate? Naravno da je Al-Qaida u području Afganistan-Pakistan najveća pretnja sigurnosti SAD...da nisu možda Filipini? Samo je pitanje kakva će biti njegova strategija i pristup.
koji klempo uprpio se, trebalo bi ga malo poslat u Gazu.
Znači, Uglješa i zvanično nastavlja politiku Folksvagen Buša... A to kao nešto čudno?