Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aha, jeste jeste itusao u smrt, umro prirodnom smrću u Argentini 1961.godine
dobre ove teorije zavjere 😂😂😂
@Nov iGrad To malo vise gledas History, ha?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Nakon što je preživio napad 1994. godine" 😁😁
Nije hitler toliko bio krvnik ko sto nam mediji plasiraju, imo je on i pametnih poteza.
pročitajte knjigu sivi vuk i sve ce vam biti jasno.
hahah jos da vam ima istine u ovome sto pisete da su se ubili pa hajde. Ljudi moji historija mora o nečemu pisat, nije dzaba recemo da je historija uciteljica zivota. Uci nas sta se desavalo, koje posljedice su bivale kasnije i slicno. Historija nas nije mogla nikako naucit da se Hitler ubio. Ovaj čovjek je bio živ nakon zavrsetka rata, to je 99% tacna informacija
Na hiljade izvora postoji koji su potvrdili da je ziv i da je pobjegao u Argentinu, jer zna se da je fašistluk tamo bio u punom jeku, i samim tim je imao podršku. A Hitler kao jedan od najvecih mozgova koji su hodali planetom (samo mozak iskoristen u pogresne svrhe), sebi dopustit tako jeftinu smrt i patnju, smrt cijanidom pa to nema logike.
Njemacki Avatar - danas placu i Francuzi i Englezi za njim
Nevjerovatno je koliko stete moze napraviti jedan vjest manipulator masama....i mi danas u Bosni smo pod uticajem politickih manipulatora koji raspiruju nacinalisticko secesionisticke vatre kako bi jos vise profitirali na racun zaludjene bijede i sirotinje
HISTORIJU PISU POBJEDNICI, DA JE HITLER DOBIO RAT KO ZNA STA BI BILO I KOGA BI BLATILI DANAS
Pobjednici pisu istoriju.
pocivao u miru
Eeee, ko juče da je bilo...
Amidza Ramiz sto je bio u ujkama na aparatima lol
Monstrumi oboje.
greska je bila boriti se otvoreno protiv bankara, od 1945 u svim zapadnim drzavama vladaju samo jos pripadnici "izabranog naroda"
Pa i ptice na grani znaju da se nikad nije ubio. Znači ljude po Argentini imate koji su dan danas živi i koji su ga tad gledali kad je došao. Imate nekoliko njegovih vila, skloništa i još mnogo toga. Malo je glupo na šta se novinarstvo svelo, pa se sloboda novinara naziva kad uslikaš pjevača u gaćama. Umjesto da se širi istina.