Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E pa moram i ja nesto da kazem. Vukovar nije bio zrtva srpske agresije vec lude politike Tudjmana koji je trebao rat za stvaranje mita o \"domovinskom\" ratu. (Komunisti su isto tako stvarali mit o svom narodnooslobodilackom ratu a u stvari rijec je bila o obicnom, prljavom gradjanskom ratu u kome su se usljed okolnosti i isto tako fanatizma docepali vlasti). JNA je samo reagovala kako je i trebala - ocistiti grad od fanaticnih radikalnih Tudjmanovih Hrvata. To je cijela prica. Sto se tice Herceg-Bosne - apsolutno sam za treci entitet. Isto tako se slazem da su danas (ali i od izbijanja rata) muslimani agresivci. Hrvati to dobro osjećaju na svojoj kozi. Pozdrav svima.
Jel bio danas Čović sa kumom mu Dodikom u Vukovaru i Škabrnji?Ili je to interni Hrvatski događaj.Za vas normalan svijet,humanistički,ova godišnjica je tuga,krivci još uvijek slobodni...A ulizice Č.etnicima bi trći etnitet,pa imali ste HZ-HB,pa što je ne zadržašte? Jesu li vas Bošnje u to natjerali? I sad bi malo plakali o ugroženosti?Niste vi ugroženi dok vam oni sa kružnog toka cijepaju drva za 10 KM,a vi jim se rugate...jer to samo vi možete...Jerusalim-Granada-Mostar...evo vam ga na za stolno mijesto Mostar!
Pa kako vas nije sramota, ako nemate šta pametno napisati, onda ne pišite!! Ovo se i nama desilo, valjda bi trebali imati više saosjećanja i izraziti sućut. Mržnja je strašna pojava, a najopasnija je za onog ko mrzi!!!
Pade tvor sa neke stjene i onesvjesti se, izgubi pamcenje. Sretne lisicu, kaze \"znas li ko sam ja ?\" Lisica ga prvo izudara,; pa pobjeze od njega. Sretne vuka, isto pitanje ... i ovaj ga izudara pa pobjeze od njega. Tako isto i sa medvedom. Srete na kraju zeku, moli i njega ... zeko pristade da mu pomogne sa daljine od 10m : -Buraz, imas li ono bjelo na glavi? -Imam,imam!! -A smdis li?? -Smrdim,smrdim, strasno !!, sav srecan rece tvor. -E buraz ....- pogleda ga u ahmediju - pa ti si onda bošnjo po.tu.ri.ca!
Tako je!!!!!!!! VOLIMO TE DOMOVINO HERCEG-BOSNO !!!!!!!!
ZAŠTO NE OBJAVITE DA JE I OBLJTNICA OSNUTKA HRVATSKE REPUBLIKE HERCEG BOSNE, SRITAN TI ROĐENDAN JEDINA DOMOVINO. DAN DOLAZI KADA CEMO I MI DOZIVIT JEDNAKOPRAVNOST TILI VI TO ILI NE
Ne treba zaboraviti, ali ovo treba biti skola za BiH. BiH je mala Jugoslavija sigurno nece opstati kao centralizirana drzava, eventualno kao jako decentralizirana gdje hrvati trebaju imati svoj teritorij i svoju samoupravu. Muslimani su sada agresivci koji po svaku cijenu zele sacuvati centraliziranu drzavu silom sto je nerealno. PROTIV NAMETANJA VOLJE (SADA MUSLIMANSKE!) !!!
Iskrena sucut porodicama svih nevinih zrtvava velikosrpskog maloumlja u Vukovaru i Hrvatskoj.
Sejo je junak sa Pala, Sejo se gnuša Zapada.
@Sejo ti si ocito zaljubljen u siptare,,daj malo se skini vise konjino
Nikad ne zaboraviti domovinski rat i zrtve cetnickog i srpkog genocidnog rezima koji je unistio ovaj lijepi hrvatski grad!