Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakva hrv. Jeste zapad ali geografski. Ja neznam sta je to puno bolje od nas u BiH. Da kojim slucajem imaju tri konst. naroda davno bi bili madzarska ili italija.a ovi sto se nebi slagali sa tom situacijom bjezali bi u Bosnu i Her. kao i prije 150 god.
Možda da pročitaš tekst prvo pa ćeš znati šta je bolje nego kod nas.
vidi se da si sda debil,za nas su njemacka i pobjegli nam 30 godina.Majmune mi ni autoput nemamo
Ma stara prica samo nema novi budala. U irskoj njemackoj skandinavi se radzaju djeca sa hrv. I bos. predznakom koja tesko da ce se vratit osim na ljetni odmor. Dice te vi na 80 god. jeri nema omladinea. Ukinite poreze na plate i pravite omladini stanove za 10 god. svi ce se vratit. Niko nije otisao vani sto mrzi svoju zemlju nego sto je losa ekonomska i polit. situacija .
Hrvatska je za nas ZAPAD i gotovo , 🤷‍♂️
Tako je. Na zapadu sunce zalazi 😀
To je nama Bakir obećo prije 15g.
Kozmetika nista znacajno
I kod nas je NIksic najavio promjene -tipa smanjenje doprinosa i min. platu pa nista od toga. I opet ce najaviti isto ili slicno bez posljedica, jer mi zivimo od ublehe i najava boljeg zivota.
valjo ti je Slunto sa 100 000 zaposlenih 🖕🏻 , 500 000 raseljenih , 🤮
Nikšić je penzionere adaktirao#
PRIKAŽI ODGOVORE (1)