Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Red bi bio da neko iz memorijalnog, posjeti zene u crnom u Beogradu, a mozda cak i sutra, prilikom novog protesta ispred murala.
....Ako BOOkir dopusti i ako vam prica nije suplja, otici cete u Beograd, sto da ne?
Rat u YU i mrzu su stvorili Njemacka i Amerika koje su financirale narodne izdajnike i ucinili bogatim 1000 YU porodica, da bi unistili pa otkupili za sicu sve najjace fabrike u YU, da bi postavili svoje banke da izvlace pare iz drzava, da bi u buducnosti imali jeftinu radnu snagu i da bi imalo geostrateski polozaj na Balkanu da bi napadali Rusiju i u svemu su uspjeli. Tako da ne brinite. Nece biti rata dok Zapad ne bude imao korist od tog rata, a trenutno nema
Dodjite u Zadrugu
Danas je bio pravo buran politički dan u našoj domovini...