Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tatari (Bugari) su poznati kao veliki nacisti i fašisti. Ali kad su u sukobu s Šiptarima, mrtva trka. Znači, u bivšoj jugoslovenskoj republici Makedoniji neizvjesno do daljnjeg.
Makedonski socijal-demokrati koalirali sa Albancima i imaju većinu. Nakon više od deceniju vladavine VMRO-DPMNE koja je opljačkala državu ko SDA nas, vrijeme je za promjenu. Imaju legitimnu većinu, ovima je ostalo samo nasilje, pustili su namjerno demonstrante nacionaliste da tuku socijaldemokrate u parlamentu.
Ivanove, seljačino, poštuj izbornu volju građana.
Roke mandoljine
Kako primiriti ovog američko-islamskog pajaca: 1) njemu uručiti ključeve audi 7, ženi audi 4, familiji do trećeg koljena po 1 kom. goljf; 2) postaviti ga na mjesto gen. dir. makedonskog Telekoma, ženu za zamjenika, djecu na ključne funkcije, a ostalu rodbinu na sve ostale poslove, od portira do blagajnika... Garant miran k'o baja!
Sta god da se desi na Balkanu kod nas se odrazi u Bosni.Na zalost uvijek na stetu Bosnjaka...
Neće se to desiti nikad nećeš dobiti mandata
Što ovaj brčić nije obrijao??
@interpretator tkz je samo manji entitet rs i tkz je svrbija..mi i jesmo Bosna i Hercegovina i mi jesmo Armija Bosne i Hercegovine sto vas itekako iz tkz manjeg entiteta boli... !
hoce drzavu u drzavi to im je taktika šiptarska
protjerat sve šiptare i završit poso
Kada je polika na Balkanu u pitanju, to se svodi na par izbora. Ili se biraju lopovi, ili izdajnici ili all in one. I to je to. Potom idu mediji, pa topovi, pa po popovi i na kraju opet lopovi.
@rade_s sreca pa nas nema kao kineza, amerikanaca, rusa, njemaca ili turaka...koji bi to party bio.
Chetnici hoce entiet u Bosni i Hercegovii, Albance evo hoce u Makedoniji i Bosnjaci u srbiji. Sta je u redu, a sta nije?
@MiloradIzetbegoni da,da, tkz prodavacica ljubavi. Hahhhahhahaa
Budale ratuju politicari kradu a narod gine
nama ste se Makedonci smijali i tvrdili ste da je u BiH bio gradanski rat iako je bila otvorena agresija! Sve se vraca, pa da vidimo kako cete vi svoj gradanski problem da rijesite?! Nadamo se najbolje moguce!
Jok nego je Uzicki i niski korpus dolazio onako, u izvidjanje... More ne seri, svo naoruzanje jna vam ostavljeno na raspolaganje.
@interpretator To sto je jna usla u nezavisnu i medjunarodno priznatu drzavu i pritom pomagala secesionosticke snage jeste cin agresije.
Ali dali naziv "Za zajednicku Makedoniju", a kad neko iz drugog naroda uzme vlast ubiju boga u njima haha.