Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Proslo vise od 8 sati nakon prijave i oni jos ne mogu utvrditi da li je se otmica zaista i desila? Nadam se iskreno da nije jer ako jeste slobodno pisi propalo.
Ovo je sad bezveze prica protiv policije, da nesto potvrde moraju sve istraziti. Dobro rade!
@ne_znam toliko dobro rade da nakon osam sati ne mogu potvrditi je li neko kidnapovan ili ne.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Samo vi polako. Ako i jeste bila otmica gotovo je sad. Nema veze, biće još otmica pa možda drugi put i skontate šta se desilo.
Pa zna li dijete kako joj se zove drugarica za koju tvrdi da je oteta? Je li iko igdje u BiH prijavio nestanak djeteta? Sve su to lako provjerljive infomarcije, nije macka navodno nestala pobogu nego dijete.. cemu ovaj cirkus. Nakon 24h ne znaju je li uopste nestalo dijete?! Pa kako bi ga sutra nasli....ma sve go debil u ovoj bolesnoj drzavi
Nemaju dokaza ( moraju otmicara uhvatiti na djelu ) .
mora da je nekakav kontrolni bio u školi ,pa više nisu znali kako opravdati,,,,
da nije opet onaj zidar sa bijelim kombijem
neko se navalio na djecu .... dok nekoga ne otme, policija ne vjeruje nikome
slučaj za Hercule Poirot
haha..ne mogu utvrditi da li postoji djevojčica??? Sad sumnjam da postoji i naselje Tetovo
...u skladu s važećim procedurama... Vidi stoke, njima bitno da se ograde, a ne da nađu dijete. J*bo procedure, riješite stvar, pa kasnije piskarajte.
Hahaha,smijem se ali je zalosno
pa jeste vi sposobni i za sta, jel imaju kamere i gdje u blizini bar da vidite jel prolazio kakav crni kombi u ta doba, sanse su 50% da djevojica ne izmislja i da je dijete stvarno oteto a vi evo citav dan protraciste
@Ambasadorica Eto bas ce tebi reci je su tražili pregledali snimke i to objaviti na klix
Vi ne mozete potvrdit da li se sada nalazite na radnom mjestu koliko ste sposobni hahahahah
Je bo li vam sda maajku svima
Hebo lud zbunjenog, ako u nas u drzavi moze ista normalno bit