Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Javili se dušebrižnici po komentarima, kome je žao neka ga sažaljeva, ovi dolaze u Europu da žive na socijali i da s1luju i ubijaju, je li vam tih ljudi žao? Europa Europljanima, zašto je pobijedila desnica u Švedskoj? Zato jer te crnje žele novu svoju državu..
Migranti su tu, zato što to neka veća sila hoće, a Evropa se suočava sa tim problemima. Krajnji cilj migrantske krize koja je vještačka, je da u Evropi sve više pobijeđuju desničari, kako bi došlo do nove krize.
Ostade vozacu trauma do kraja zivota.
Sto ,di dislike ,mater ti svoju z..guza ,blentqvu
Nije mi jasno sto hodaju po prugama
Nije ni čudo kada prelaze preko šina ko da su besmrtni
neka mu je rahmet dusi, nije ni njima lako..😔
Isto mislim.Ima i njih svakakvih kao i nas.Ali ne znaci da se trebamo radovati tudjoj nesreci(smrti)
Samo ga skloni sa strane i gas
Neko je u zabludu doveo ove migrante.Pa nasi vozovi voze od garaze do garaze a ne dalhe.
Nakon što pročitam komentare na ovaj članak pomislim kako nije ni čudo što smo tu gdje jesmo, kao nacija, država, društvo. I to je nečiji brat, sin, unuk, možda i otac, čovjek kojeg je neka muka natjerala da krene u bijeli svijet. Ako mi kao narod ne razumijemo šta znači otići od kuće u potrazi za boljim onda ne znam ko razumije.
U evo ja pustio suzu 😔🤣
El Fatiha.
Dok vi objavite može stradati mnogo,vama je važan mural Denisa.