Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drage zene, udajte se samo ako u vasem muskarcu mozete vidjeti ljubav i najboljeg prijatelja. Danas su zene samostalne, vecina njih zaradjuje, obavljaju vecinski posao u domacinstvu, radjaju djecu, pa zar jos da trpe nasilje bilo koje vrste?!? Recimo STOP nasilju nad zenama (i bilo kim)!
Pa i ovaj sto je zadavio, bio je ljubavnik i prijatelj... ako stvarno zelis muskarca koji valja, uzmi onog kojeg na kraju dana ipak boli qrc za tobom.. znaci ono, ako pretjeras..on ce te odyebbat.. a ako pretjeras a on ti opet sve "oprosti".. takav ce te na kraju zadavit
Ako voli vise tebe od samog sebe, i ti si mu jedino sto mu daje zivotu smisao.. 🚩🚩🚩🚩 to je osoba koja je uvijek na granici zivota i smrti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovdje se nasilje posmatra iskljucivo kao fizicko maltretiranje…. Sta je s psihickim maltretiranjem koje trpe muzevi… zasto se ne protestvuje protiv nasilja u bracnim zajednicama…
Protestuj, ko ti brani?! Prijavljuj. Govori. Tuži. Koprcaj se. Ne pljuj po protestima nakon ubijstva.
Ako nisi znao ima i razvod braka... Sto ce bilo ko trpiti maltretiranje... To je kan niko u braku nema damu da uradi ono sto treba...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Podrška svakako!!!
Maj did je imao tri zene i 14. celjadi, svu djecu iskolovao, ni jednu zenu nikada nije udario ali znalo se ko je Babo u kuci, nikada ni jednoj nije dao pardona.
Ma djevojke zele muskarca koju nju uopste ne zeli, ali posto ima jako jako dobar fizicki izgled daju mu svoje tijelo i tako svaka..
Žene, borite se za zakone, ali i naučite da same sebe osnažite, jer nažalost policija i pravosudje neće i ne može nas zaštititi. Učite samoobranu i ne bojte se manijaka. Osnažite se emotivno, fizički, mentalno i financijski.
Pa ne vidi proteste muškaraca nakon što Sunita upuca onog frajera u hotelu. Pa ona neki dan zazidala muža u garaži. Nasilje nema pol ni vjeru i isto treba rangirat i psihičko i fizičko nasilje ma koji pol to prakticirao. Masu ljudi znam koji su pukli nakon što žena ode s drugim i izvara ih. Samo mali dio psihički nestabilnih posegne za nasiljem al takvi su nasilni prema svima i ženama i majkama i ljudima.
Pametnije bi im bilo da umjesto što se izlazi po pijankama malo više uzmu knjigu u ruke i čitaju, pa će znat kako izabrati normalne ljude.
U zivotu bio musko ili zensko nagrebusio si ako si dobar. Nas mentalitet je da ono sto imalo vrijedi da se to iskoristi, i tu je problem. Zato mjenjajte sebe i svoju djecu, posvetite im vise paznje da nauce cjeniti ono sto vrijedi a ne da to iskoristavaju i ismijavaju. Svi lete za parama, oblinama i umjetnim alfa muzijacima. Promjenite svoj mentalitet, promjenit cete drustvo. Naucite cjeniti dobro zensko ili musko. Lp.
šta sam odbijenica dobio zato "što si previše fin i mislim da zaslužuješ najbolje"... vjeruj, nijedne mi od njih neće biti žao kad ih neki kreten udari... ovim nikako ne podržavam nasilje u porodici jer sam i sam odrastao u takvom okruženju i sad imam posljedice
Mislim, vecina ubistava su ubistva muskaraca. Sorry not sorry, ovo ubistvo nije nesto posebno jer je ubijena zena. Lik je nije ubio jer je zensko, nego jer je lud.
Ima izuzetaka, ali vecina brakova koje ja znam zena je ta koja teror sprovodi nas muskarcem. Eto iskreno koliko vas licno zna nekoga ko tuce zenu? Sta je ovog jadnika natjeralo da ubije zenu i da se sam objesi to samo on zna.
Svi na proteste!
U Francuskoj, od pocetka ove godine, ubijeno 112 zenà !
Ovi komentari jasno pokazuju zašto nam trebaju ovi protesti, sistematska rješenja i reforme obrazovnog sistema. Mi smo trulo društvo u kojem se pravda davljenje žene na sred ulice.
..., a glasaju za SDA Talibane! 😂