Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uredno i pohvalno. Ali sve to do nove devastacije ili? Zaista je vrijeme da stvari pocnemo raditi do kraja. U ovom slucaju to su video nadzori i kvalitetne kaznene odredbe. Nista covjeka bolje ne uci nego šibanje po dzepu. Stanimo bahatosti, bezobrazluku i neradu u kraj jednom za sva vremena.
Hoce i kamere biti da snime kako ih posrbice iz genocidne tvorevine iz pakosti unistavaju?
Tako je, kaznene odredbe. Pa zasto u Becu nema devastacija? Ima, ali ko napravi i popravi. Kod nas ne mogu da stanu u kraj nevaspitanim tinejdjerima, a imaju ih na snimcima u tramvajima, kao i na ova dva stajalista pretpostavljam.
Jedino od zeljeza da ih uradite.. jer ne vrijedi za nasu stoku koja to odmah polomi...razvali.. izvali iz betona.. A i zeljeznim bi nekako dohakali...
Uraditi armirano betonske objekte, sa video nadzorom, sve ostalo ce biti opasnost od ubica na cesti, i klosara kojima je jedina zanimacija saranje i unistavanje!!!
Nemojte stavljati onaj lim i pleksiglas, to se prlja i zahrđa izgleda brzo ružno, neki materijal koji se ne zagrijava a lako se pere i održava.... Kad već radite uradite kako treba
A autobuska stajalista ce i dalje koristiti kao parking sa 4 zmigavca????
Betonska ograda pa na nju inox. Kada ovi trkaci udare, da se ne zove Hitna pomoc vec Pokopno.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣, 2 god. im treba. A cirkus i grada. Totalni raspad kasabe, 🤣🤣🤣🤣🤣
Samo liveno i kovano, ostalo nece moci prezivit
da Bog sacuva na sta lice jos da hocete i te fasade renovirat i ove od miljacke uz obalu i trotoare i plocnike gdje treba
Nadamo se da KROV na stajalistima nece biti providan,ljeti kada cekas tramvaj nema hlada,ko projektuje te stanice? Neki uhljeb koji se nikad nije ni vozio tramvajem.APEL URADITE KROV KOJI STVARA HLAD,A NE DA PENZIONERI DOBIJAJU MOZDANE KAO DA ISPOD PLASTENIKA STOJIS.VISE SE OZNOJIS CEKAJUCI ISPOD ONOG PLEKSIGLASA NEGO U SAUNI OD TRAMVAJA.Mozda i klupu sa naslonom nabaciti po jednu,treba FUNKCIONALNO stajaliste,mislite malo i na komfor gradjana!
i tv obavezno,ali veci da pezioneri vide citati
Ušminkano ha! Za tu šminku će i vaša unučad vracati kamate za nova zaduženja, sarajlijice😄😄
Napraviš saobraćajnu nesreću, policija iziđe na teren, vatrogasci i putna služba počiste, dođe firma mimo radnog vremena i popravi štetu i onda se račun uz kaznu i oduzimanje dozvole ispostavi degeneriku.
i bice razbijena do februara 2026
Ove sa sprejevima, povecati kazne na 25000 maraka, 2 mjeseca zatvora i 12 mjeseci ciscenja grada po 3 sata dnevno!
Prvo odvojite novac za kamere kako na stajalištima tako i pored kontajnera za smeće.Donesite drakonske mjere za devastatore i prekršioce zakona.Naravno prije toga zatvorite otvorene kontajnere.
Covjek bi pomislio mi New York 200 stanica valja ocistiti i zamjenit stakla.