Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedva čekam slijedeće neko nabavljanje nečega pošto imam firmu za betoniranj, gradnju i glazure, keramika fasade i slično, imam poslovnicu za čelične konstrukcije i neki voćnjak ,.. uglavnom jedva čekam da se prijavim i da uzmem lovu i da mi ne može vlast ništa,.. da se malo PONOSAMO na sudu,.. aminujem!;
@mojmoj Ti si donji jaro u startu. Ja nemam firme a prijavljujem se na tendere. Jedan nek ubodem i uzmem lovu, eto me ko Fikro naš prepošteni na televiziji odma, da pričam rate se trute se.. Hehhe
@mojmoj nemaš ti ni za tariguza a kamoli firmu. Sjedi i šuti
Vozite ih onom vehabiji Ademu Zalihiću u hitnu pomoć. On Fikret i Fadil su isti level što se tiče poznavanja stanja sa virusom.
Eh eto i ova se trakavica zavrsi.. Idemo dalje, sta je sljedeca pljacka?
Odvezite in Novalicu kuci. Mozda mu zatrebaju. Sebija neka mu objasni gdje ce koju cijev turiti.
I nikom ništa!!!
Evropsko unija bila zabranila izvoz respiratora iz EU, Amerikanci uzimali od Kineza i svi ostali! Sad politički HDZ seru nije uredu a Jelka potpisala! A nigdje jJelke optužene!
Dobro će doći za redova između nasada malina.
I stanite sad,koji je epilog ovih respiratora.Strucnjak iz Hrvatske kaze da su dobri,nasi strucnjaci kazu da nisu.Ako nisu ,zasto ugovor nije raskinut???
Fikret je odradio svoje, kao i svaki obiican covjek sto bi uradio. Ponudio mu se posao, a neki bi uzeo vise novca nego on. Da je kojim pitanjem bio neki sarajlijica vi bi ga u nebesa podizali. Koliko ljudi je reklo za asima sarajlijica da je veca afera, ali sarajlijica naucio samo druge napadati. Svi mu drugi krivi!
@problemi99 Čuj ponudio mu se poso! Hej ti onaj moj, pa Fikro je izobijo vrata prijavljujući se na tendere dok nije prvi ubo. Radio, trudio se. A sad na muhabetu s povodom lagano čapri, rate se trute se. Dingospo.
Ovo ne treba u zdravstvene institucije goniti vec na plaze i bazene, gdje moze pomoci pri spasavanju utopljenika, jer zato su ovi raspiratori i namjenjeni uglavnom. Ovo ne moze podrzavati rad pluca, kao ventilator. Znao sam da ce engleske rijeci raspirator i ventilator napraviti zabunu, jer mi jedno nazivamo ono sto se u svijetu naziva drugim. :)
Moze li te ventilatore Fikro kako pregraditi da hlade maline, kad su vec kupljeni da se djaba ne bacaju.
Kuoite 100 pravih respiratora, jesen dolazi i ne igrajte se sa ljudskim zivotima.
odose u sekundarne sirovine...da se i zadnji materijalni dokaz o pljacki unisti...
I nakon svega opet smo kupili ove respiratore? hahhaha, moze kod nas i kolko hoces i dokle hoces, ovce ce popusiti i preci preko svega. 😂