Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro su prošli. Da su nam pali šaka \'93. tek bi tada znali šta je SUD. Najdraže mi je što je i bivši Bošnjak, tj. Brekalo ovako završio. To mu je nagrada za sva \"dobra\" djela u HVO-u. Tako to biva. Tek bi bilo pravo da ga zapadne da u ćeliji bude sa nekim mudžahedinom :)
Zivotinje,,, malo su dobili sta su zasluzili... a ti kretenu rasmisli malo sta govoris. Ja osudjujem svakoga ko je radio zlocine nije vazno na cijoj strani jer rat vode vojske a ne civili u logorima.
steta :(:( marko svi smo uz tebe, ne daj se