Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači, Zgb mora voditi računa hoće li SDA biti uvrijeđena. A ta ista SDA čini sve da napakosti Hrvatima u Bosni i Zagrebu. Migrante s granice na hr. granicu, most, Komšić. E pa dosta ste izigravali nedodirljive pa čak Bosnu kao Alijinu prćiju poklanjali Erdoganu. Vize Pakistancima, Irancima i ko zna kome. E pa BiH nije samo muslimanska.
Sami ste to trazili. Ujedinili ste Srbe i Hrvate u BiH protiv sebe odavno, a sada ste to ucinili i sa sluzbenim Zagrebom i Beogradom. Politika gazenja svega srpskog i hrvatskog u BiH, a istovremeno glumljenje neke europerspektive vise vam nece prolaziti - to vam je poruka Srba i Hrvata sa sastanka u Zagrebu
Ne razumin bošnjake i njihiv talenat za propuštanje prilika. Jedno Kosovo i Albania se ne boje Srbije i uvidjeli su šansu da plasiraju robu bez carine na jedno novo susjedno tržište a bošnjak sav plašljiv,...uznevjeren
To su oni dogovarali taktiku prije izbora, kad će ko da zategne, pa popusti, pa ponovo zategne da bi gospodari torova ostali na vlasti.
Predsjednik SDA, Bakir Izetbegović je danas nakon sjednice Predsjedništva izjavio da je Mini Šengen sporazum koji treba da omogući ubrzano i olakšano kretanje, roba, ljudi i kapitala te da nije riječ o novoj političkoj asocijaciji.
Bili su Bosnjaci spremni na svaku vrstu kompromisa u prvih 10-15 godina nakon rata, samo da bi BiH zazivila kao funkcionalna drzava. Sad vise nema te spremnosti kod Bosnjaka, a Srbi i Hrvati nek se zapitaju gdje su pogrijesili. A da se neko jos plasi suplje price srpskih i hrvatskih nacionalista, ne plasi. Pa bujrum onda.
Pa hrvatski drzavni vrh sa hdz na celu uospte nendolazi u sarajevo. To je dovoljan dokaz rusilackih tendencija. No dok bisera skonta sta treba gdje da napise prodje voz. Mislim takvu vestu glupana odavno nismo vidjeli. Zena se bavi internim zaposljavanjima uze i sire rodbine. Mi bosnjaci glupid a skontamo da nam je eu partner i da ne smijemo dopustiti da nam hrvatska bude kontakt sa eu. Al koga da poslajes kad je u nasim politickim strukturama sve goli lopov.
Koje institucije ? Kad ne postoji niminimum potrebnog dogovora. Pa nisu institucije BiH samo članovi SDA, kako vi potencirate i kako se predstavljate. Zalaganje za građanski model, a zapošljavanje po stranačkoj podobnosti?
S-H termiti ce unistiti Eu, ako vec nisu. Pogledajte na ovom klixu kako divlja ta ysrana stoka.
Jel vi stvarno mislite da mi Hrvati obožavamo one genocidaše?!? Jel stvarno mislite da ne znamo da je Čović lopovčina i kriminalac??!? PA ONDA SE ZAPITAJTE ZAŠTO SE HRVATI IZ BiH MORAJU VEZIVATI UZ SRBE NA KOJE JE MOJ OTAC PUCAO.
Mini šengen je za one narode treceg svieta koje znaju da nece ući u EU te stvaraju neki svoj put da između sebe olaksaju trgovinu. Nesto kao nesvrstani u ono doba. Nisi Zapad i neces to biti po politici pa stvaras alternativu. A neces niti ni istocni blok
Dodikov odlazak u ZG je čista matematika i opomena Bošnjacima da Hrvatska neće više mirno promatrati minorizaciju Hrvata u BiH od strane Izetbegovića i njegovog Trabanta Komšića. Očito su neki shvatili, a ako nisu, to gore po njih.
Kako jedna mala zemlja kao sto je Hrvatska ,koja je članica EU i velike saveznike ima u Njemačkoj i Francuskoj se može zalagati za podijelu BIH ako to nije politika Bruxellesa? Zakucali bi nas za zid kad bi im njihivi savjetnici za Balkan nesto tako prenijeli. U Bruxellesu se pozdravlja svaki razgovor pa tako i između srba u BIH i RH koji i dijele granicu s nama.
Pa šta može Milanović i Plenković nakon što im je PENISSJEDNIK do.dick izbljuvao svoje genocidno-zločinačko mišljenje......NIŠTA....nema trećeg, a mi ćemo Bošnjaci birat hrvatima predstavnike i ništa nam tu ne mogu niti će moć.........nema odvajanja genocidno-zločinačke nakaradne Rs i tu nam srbi ništa ne mogu niti će moć .......srpčad i hrvatići dogovaraju podjelu BiH ima 30 godina, al im nešto ne ide za rukom hahahaha
Mini šengen samo može biti između kurvetine srbije, i buudućih nezavisnih republika vojvodine i sandžaka......a sve ostalo su pusti mokri i posrani srpski snovi.......evo 30 godina vi srpčadi probate, pa ništa....opet je granica na Drini......i tu će vječno i ostati
Jedina veća budalaština od ovih metuzalema je Hrvatsko narodno vijeće i njihovi stavovi koji služe da prikažu da eto ima Hrvata koji vole SDA