Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja stranka, ova zadnja? Pa gosp. ih je promijenio 3 do sada, rekorder je po broju stranaka a još malo ako "izdrži" bit će i po dužini ministrovanja.
pećanac i sdu su veće štetoćine u ks i od sda to je dno dna stranka
jake ti stranke
sad ce biti opet moralno biti ministar,jer nije bilo moralno da se sdu proda za 1 ministarsko mjesto,al vec za 2 i jos koji direktor u javnom preduzecu+ upravni odbor to je vec nesto drugo.i vuk sit i sva familija zaposlena.
Ma vi niste dobili koliko ste trazili, pa sad kao neke moralne vrijednosti navodite ako razlog ostavke... Da vidim samo ko ce vam povjerovati u to??
a jake vam stranke i ministara, da ste imalo posteni ne bi ni stupali u tu kriminalnu koaliciju sa SDA
Seta, ako aludiraš na SDP, oni su u vlast sa SDA ušli na osnovu izbornih rezultata. Nije ih SDA uvela u vlast, kao ove prosjake. SDP je tu čista obraza i ima dovoljno glasova da može birati.
prodat će te stranka za pola fotelje
Ja dobrog nacina za kupovanje mjesta u javnim ustanovama. Zaprijetis ostavkom i onda kazes "ma hajde necu, ali da vidim koliko nudis". Politika uskih stranackih interesa.
Gore vlade kanton nije zapamtio. Sve su maske pale i čovjek na ovo sve može jedino povratiti. SDA-SDU-BOSS-Čardžić-Backović-Radeljaš..... ima neko kesu?
Ako se dogovorite sa svojim SDA opovskim partnerima oko raspodjele funkcija, onda ćete svakako ostati na toj poziciji. U to ne sumnjam
Ili pokušavaju da se operu kako se primiću izbori, da narod kao zaboravi šta su radili. Seoska politika.