Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pade ona bahata vozačica Helić. Sad je sve jasno, smrdulja mala iza sebe imala mafiju pa mislila da je nedodirljiva.
Adna Helić papanka iz gračanice, odjednom saloni,avioni ..... E Moj Grade kakav sljam i papanluk sve dodje
Interesantno je kako kod skoro svih ovih tzv. influensera i influenserki koji su se bahataili i rasipali po Sarajevu imaju slike iz Dubaija
Zna li neko ko je uhapsena N.S., rođena 1972. godine u Sarajevu???
Bravo, hapsi stoku i nepuštaj brzo.
Ma samo hapsi krimose
najmanje 6 specijalaca je palo...ja cirkusa
Hoce li sad influenserica svako malo u Dubaji na kalem
95 % Ljudi koji su na funcijama su povezani sa kriminalom,narednih dana samo nastaviti sa ovim akcijama hapsenja...Na zalost posten covjek u ovom sistemu se ne zeli prihvatiti neke funkcije....
U Sarajevu i izvan Sarajeva se nakotilo papana i papanki, nema im broja. Životni cilj im droga portorož, posjedovati šiša bar, nabildati se, istetovirati, pustiti bradu. Ne znam odakle ovaj trend kod nas, jer na zapadu sigurno nije...osim kod stranaca koji prate balkanske hali galije.
Ne odlazite, ne idite. Nigdje vas tudje sunce nece grijati kao vase. Hahahahh hahahhaha.
sve ok ali Hadzifejz da se spusti ovako I popisa sve zasluga nisam vjerovao.
jel i on uhapsen ?
Mene zanima samo jedna stvar da li sda vlada MUP KS zadnjih 6 godina... zar nisu ovih preposteni
Gdje su Čampare, gdje je O. Čavka, pa onaj Džeronimo Pašić upravo promovisan u zamjenika gl. tužioca. Dok se krakovi te hobotnice ne sasijeku nema pobjede nad kriminalom.
Jos samo da padne Gustavo Fring Konakovic
Nema marica kolko ima bandita. LOL Mogli su komercijalu napunit komotno.
spremi se Eskobare Konjakovicu
Zasto samo inicijali? Dajte puna imena i prezimena. Kako ste bili skocili birvaktile i objavili odma imena i prezimena Fikreta Hodzica i Solaka i Fadila Novalica! Hocemo puna imena i prezimena? I dali je uhapsen i ministar Konakovic ?