Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nedavno spustili na kantone, sad se dogovaraju da vrate ono sto su imali ...pa ima li poganije zemlje trenutno na sivjetu ?
Nema
Taj nas SADAKISTAN U PUNOM SJAJU POD FOOOOODILOOOOOVOM PALICOM!. Da napomenem u Ruandi, Somaliki i Afganistanu vakcinacije ide ko po loju jer nemaju FOOOOODIIIILAAAAA
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vazno je da ste ignorisali stvar kad se nije smjelo ignorisati, samo radi vlasti u KS. Uzas je ko sa nama upravlja vec drugu godinu, sreca pa u ratu nisi general bio, ne bi nas bilo ni na mapi.
Kakav svaki ponedjeljak treba svaki dan . Cifre se zarazenih svaki dan mijenjaju.Stanje je vanredno i tako se treba ponašati
Ide im lagano jos jedna krivicna prijava i zelim im dug boravak u zatvoru dok svi tamo ne krepaju
Fadile hebi se
Usvojiti mjere da sve jos vise poskupi, povecati PDV, akcize, penzionerima smanjiti primanja za 50% da ne mogu kupovati lijekove pa da se broj istih sto prije smanji za 50% i onda ce se budjet brze puniti pa rahat mozete traziti povisenje plata politicara jer je zivot poskupio i nemoj dozvoliti da neko slucajno ne glasa za povecanje, nije lahko svaki mjesec po 2 sata provesti na sjednicama.
Novalicuu j.bem ti dijeteeeee !!!!!
Nije rjesenje zatvaranje i kazne .... Rjesenje su vakcine Fadile, a ne respiratori
Ma ja, holokaust
E Novalicu haj stisni pa naredi da se u srednjoj Bosni kažnjavaju oni koji ne nose maske. Ne to nećeš uraditi inače ti je kraj.
Tamo ti je glavno glasacko tijelo pa mogu raditi sta hoce, provjeri koliko je kazni naplaceno od prekrsioca na pijaci, ulici u marketima, nula inace baj baj SDA.
Fadileeee je.... seeeeee
DRAGI BOSNJACI,SAMO STO VISE MASTI,SLANINE,BJELOG LUKA,KRMETINE PA I SAMI VIDITE KOLIKO SMO OTPORNIJI OD VAS .....PUSTI ZEJTEN I MRS
Zar jos ovaj kriminalac moze da odlucuje?
BANKROT I GLAD KRECU LAGANO
Najvece lazi, bajke i provale Dalmatinskog "pustolova" Vedrana Bađuna - www.vedranLazun.com
J.bi se Fadile..............
Nije Drljača,.. nego Drljević..