Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je jedno deseta najava jednog te istog
Samo supljiraju,sve isti doktori palamude,a odes dok.opste prakse da te naruci neurologu,pogleda u kompjuter i kaze,nema termina u opcoj bolnici,onda opet dokt.opste prakse,pa ponovo nema termina i tako u nedogled,a imo si mozdani, onda haj privatniku placaj,a zdrastvo te uzima lopatom.Razbolis se cekajuci termin,a plate im po 4000km.
Pitam ove što šuplju prosipaju DALI JE ZA DR. ZAKAZANI TERMIN SAMO DATUM ILI IDE I TAČNO VRIJEME.Zakazan mi bio termin Državna bolnica kod urologa ćekao 40-tak dana. Inače urolog radi samo 2 ili 3 dana sedmično.Sestra je bog ona vedri i oblači i kaže ovi pacijenti kojima sam uzela knjižicu (to je 11.15min) bit če pregledani a za ostale zavisi od dr. I TO SU TI ZAKAZANI TERMINI
Koji put do sad se ovo najavljuje? Ova Vlada nas stvarno pravi budalama.