Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da vam bude jasnije,na smanjenje smo bili prinudjeni zbog opravdanih troskova oko granicnih prelaza,koje cemo vam uskoro postaviti pa ce te,fino i na miru,uzivati u svojoj maloj Saudijskoj Arabiji na 22%.
:):):):):):)): aaaaaaaaaaaaaaa LAKTASENKO al me nasmija. Kongoo i ja sam citao taj clanak. Miki nestaje ti zita u silosu.
HAHAH smanji im plate 100% i neka opet glasaju za tebe heheheeh, VI I VASA REPUBLIKA HEHEEH
DA PREVEDEM NA BOSANSKI, TO STO LOPOV KAZE, TO SE ZOVE BANKROT!
rs je dio bih,i ako rs bankrotira nece ni nama biti ugodno..i dosta vise njega,njegovih izjava,bolje da se pocnemo baviti NAMA i NASIM SMECEM..imamo ga i mi dosta..
prica se da ce rs bankrotirati prije federacije
OTISLE PARE U ZGRADU VLADE I AUTOPUTOVE!!! A STA OD PRODAJE TELEKOMA I RAFINERIJE IMAJU OBICNI GRADJANI???
Kako je to moguce cika dodice??? Nije li bilo receno, da ce RS zaobici kriza... hahaha.. ponestalo para od telekoma i rafinerije praveci autoputove po 10x visim cijenama hahaha... e moj dragi dodice... i kazu za tebe da si dobar biznismen...jesi al za svoj dzeparac !!!