Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tugo moja, vidi joj slike... Gadovi jedni sta djeci radite....
@ Dathedr Volio bi da vidim kako izgledas.
@dathedr: Odkud ti na turskom portalu?
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
neka naša belmina brzo ozdravi i vrati se svojim roditeljima zdrava. nek joj allah podari dug život i u rahatluku da ga provede.
Seku ti *** nacionalisticku ! HVALA
nesh vjerovati, ako neko zeli da spomene Boga, spomenut ce ga... hahahahaha nacionalista jao jao
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hvala Bogu, da sve prodje ok. Nije u redu da se tek tako slika njen pasos, trebale bi se neke informacije prekriti kao npr, njen JMB i broj pasosa, za to ne treba sva javnost da zna. RAZMISLITE!
daj joj Bože zdravlja, a njenima snage, pa da sve bude u redu aBd... ebeš pasoš i sve ostalo...
Ovo je rasulo od države, plači zemljice šta izrodi...
Zakone o JMBG -a iz bivše YU od 1976g. niko nije menjao, jer su po standardima EU. Sve i nove države od Slovenije do Makedonije taj ID broj izdaju na isti način po istoj metodologiji i procedurama od kad je uveden i danas i svuda ima i 13 cifara po istoj šemi: ( DDMMGGGRRBBBK), DD=datum, MM=mjesec. GGG=godina rođenja, RR=republika- grad-regija, BBB=spol, i K= kontrolni br. Samo je u RH dodatno uveden i Poreski broj od 11 cifara koji nema veze sa JMBG. Ko je zeznuo glupu BiH da, PORED SVIH PROBLEMA, sad to menja, i zašto OHR i g.INCKO ne vrate sa EU več usaglašen “Zakon BiH o JMBG”(Slo. i RH. Srbija…imaju identičan) ? E to je pravo pitanje. Bgd. SANU Memorandum politika i Dodik su OHR i g.INCKA tjerali iz BiH, sad sigurno aplaudiraju, jer g.Incko i PIK-a ne razumiju ove podvale i Bosni i Hercegovini, ali i njima. Neka pročitaju SANU Memorandum 1 i 2 i sve bude jasno. Dodik bre to provodi 100% , jer mu je 24h za vratom i na uhu Udba Srbije, vila na Dedinju i.., ??
Ovo je samo jedna mala kap u moru , sta je sa drugom djecom,
Zna li se koliko para je potrebno za liječenje i kada će biti organizovana akcija prikupljanja?
e sine jos ti pure moras jesti...
A sta sa drugom djecom,sta ce oni,?Belmini ako bog da brz oporavak.
@ †Dathedr† Allooo garavi.. Ti si neka bosanska nakaza bez identiteta koja se fura na Hriščanstvo i Turke i traži alibi za pljačke i klanja i ništa drugo. Sigurno i spavaš na tuđem krevetu, gledaš u tuđi plafon i smišljaš primitivne uvrede da bi to opravdao bree... Sigurno su ti i tata kao i preci hajduci tako živeli po onoj od pre 500g. : "Krivično delo, neoprostivo zlo, greh i huljenje Boga je ubiti i opljačkati nekoga, ali ako je to Turčin onda je to bogougodan čin" .. a, ? Pa takvh primitivaca kao ti pun je kufer i Srbiji i zabole ih za pljačkašima i seoskim balvan kokošarima kao za lanjski sneg u Kninu bree...
@ Dathedr za ovog maloumnog majmuna izgleda da su mu turci dobro mamu po*** mrš balavčino usrana hebo ti onaj mater ko ti da pristup internetu phička ti materina isfrustrirana idi liječi se maloumniče
†Dathedr†, jesi li ti ugrožen ovdje, možda ekonomski? Nadam se da ćeš imati za kazne.
†Dathedr†, zakon važi i u hercegovini.. bez brige :) A za tebe mogu samo reći uzmi nešto korisno radi, nemoj biti na grbači roditelja čitav život.. i nemoj se zamišljati da ćeš ko biti neko... a vidim da si se digao u visine baš.
Napokon, hvala Bogu.
Ajd hvala Bgu!
Evo zašto se vrijedi boriti!
Drago mi je da su protesti urodili plodom i da će ova slatka bebica moći ići da se aBd izliječi u inozemstvo. Puno sreće, Belmina!