Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta vam to znaci ako si protiv drzave BOSNE I HERCEGOVINE a hrvat si onda mozes biti presjednik a ako si za Drzavu BIH onda ne mozes? jel to?
Da budes takozvani legitimni Hrvat, moras slaviti ratne zlocince Kordica, Prlica i Praljkovca, moras stovati UZP, zlocinacku tzv Herceg Bosnu, moras biti separatista, rasista i mrzitelj svega bosanskog i bosnjackog.
Nije to
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja bi volio da znam sta treba da budeš hrvat? Ili se to pravo dobija člankom karticom tacno određenoj političkoj partiji?
Ne znam pitam ima ih i u BL u Tuzli Sarajevu Brezi Kaknju Varešu itd ili to pravo pripada samo ovim od Mostara pa dole?
Pogledati od 29:00 da vidite kako čovjek nema pojma. https://youtu.be/0sXLjWwgwoE
Možete plakat sljedeće četiri godine,sve je po pravilima i zakonu. Glup čojk da ne možeš vjerovati.
Šta hoće ovaj mungos.
Trokutistan " Kara..sto na Turskom znaci Crna "..Ma-tic "Sto u prevodu zanci Crna Vrana Ptica "Sto se ti ce ..Trokutistana "sve je siri i U Srednjoj Bosni i u Dolini Neretve plus Ljuta Ktraijina Nego (Kara ma Ticu" .."Crni vrani) Na Turskom kad vec dajes Trokutistan dobro ga zaokruzi...!?
Trokutistan se Kara..sto zanci na
Obrisi guzicu sa njom.Smradu kamenjarski
Napomeni u žalbi tj osporavanju Komšiča stranu ustava tačku gdje se spominje LEGITIMITET I LEGALITET i navedi tačku Ustava gdje pipe ko smije i za koga glasatiDa znamo više da se ne zaliječemo na izborimaNiko nam nije skrenuo panju na zakon koji nam zan+branjuje da glasamo za "svoje" a ne za "druge"
Sa pravom ste Seljačka stranka: „Komšić ima legalitet izbora, no nema legitimitet hrvatskoga biračkog tijela. „ Još jednom manje vina piti i više čitati. Opaska legitiman i legalan je komunistička i potječe od Lenjina! A Hrvati iz Jugozapadne BiH ne mogu govoriti u ime Hrvata iz Srednje Bosne i Posavine. Usput u rodnoj Zenici radi u opštini pola Hrvata u svakoj banci direktor Hrvat jest baš smo trokutistan!!
Pojma ti nemaš šta znači AparhejdNauči prvo kockasti Aparhejd je razdvajanje različitih skupina ljudi a najviše se vezao za raslojavanje srnaca i bjelaca....al se ne odnosi samo na crnce i bijelce....
Karamatić eno tvoje bivše radno mjesto plače u jami. Drugo . Da li si ti siguran da gradjani nece podnijeti tuzbu, koja je vezana za dusevne i psihicke boli, koje se nanose vasim odlukama?
Prvo pročitaj ustav Karamatiću, prije nego kreneš pričati gluposti!!
Kako će čitati ustav kad je kao jamski kopač (rudar) nepismen.
Po kojem osnovu?
Ne moze mu ga osporit 1000 sudova i apelacija
🤣🤣🤣 ljeljak.
odkud sad ova Hrvatina s srpskim prezimenom?