Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo bi trebalo biti efikasno sredstvo za suzbijanje kriminala narocito automafije,ali nazalost samo bi trebalo ..
@mesaselimovic A dok je SDO 20 godina bila u milionskom talu sa automafijom, i skrštenih ruku gledala kako se pljačkaju stanovnici Sarajeva, to je bilo ok... E moj Aljoša, vidi se da si imao povlasticu pri uvozu kad su te tjerali da se vratiš iz Njemačke... Noooroooood znooooo!
Isti scenario za slucaj Mevlida Jasarevica. Nezna se ko ima nadleznost da puca dok je Mevlid pucao po Sarajevu. Boze ti sacuvaj ja kakvi debili nas vode. Nije ni cudo sto narod bjezi odavde.
@jajce A dok je SDO 20 godina bila u milionskom talu sa automafijom, i skrštenih ruku gledala kako se pljačkaju stanovnici Sarajeva, to je bilo ok... E moj Aljoša, vidi se da si imao povlasticu pri uvozu kad su te tjerali da se vratiš iz Njemačke... Noooroooood znooooo!
A dok je SDO 20 godina bila u milionskom talu sa automafijom, i skrštenih ruku gledala kako se pljačkaju stanovnici Sarajeva, to je bilo ok... E moj Aljoša, vidi se da si imao povlasticu pri uvozu kad su te tjerali da se vratiš iz Njemačke... Noooroooood znooooo!
"...i ovo sto je navedeno mogu biti razlozi sto je samoposluga zabranjena.Glavni razlog je taj sto vam momak koji toci gorivo uzme novac,a vi bez fiskalnog racuna napustite stanicu.Procjenjujem da se na takav nacin proda cca 50% goriva na crno...."
jos malo pa ce am kamere po kucama stavljat pa nije sarajevo ,,zadruga,,ili onaj ,,veliki brat,,doduse ama i jest zivot rijaliti imamo svi,, velikog sefa i seficu,,koji nam odredjuju koliko i sta ce mo jest,oblacit,pit,,,,,,,,
Dajte univerzalnom vojniku Konjakovicu da upravlja, mozete i Hadzibajri superžaci, njima treba to da prate fluktuaciju glasaca. E cuj helikopterska jedinica i video nadzor pod kontrolom ministra ?? Ma ovi politicari ce nas zakopati zive u zemlju sa svojom odlukama
tipicni SDA bot
@Zekolino A dok je SDO 20 godina bila u milionskom talu sa automafijom, i skrštenih ruku gledala kako se pljačkaju stanovnici Sarajeva, to je bilo ok... E moj Aljoša, vidi se da si imao povlasticu pri uvozu kad su te tjerali da se vratiš iz Njemačke... Noooroooood znooooo!
Niko ne razmišlja da bi mi veliku sigurnost pogotovo materijalnu donio zakon o uvođenju jednih registarskih tablica za sva posjedovana vozila.Najvažniji posao ovog sistema video nadzora će biti kao i dosad uzimanje para od vozaća.
Koliko mogu primjetit , videocentar je ovde manji problem nego borba za vlast a građane , , , , !
da ti nesta kajem sve vam je to dzabe nemere ništa bez originalne cipsove prijave
Ni manje ni više nego im treba nova zgrada