Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosli,napali nas sa svim raspolozivim oruzjem,ubijali djecu ,civile,silovali,mučili i sad se vodi ovaj postupak. Pa jesmo li mi normalni? Ovo treba odbaciti i mrsnuti svakog ko spomene vise
Jos jedan pokusaj izjednacavanja zrtve i agresora. Nece vam proci i svi znamo da ce biti oslobodjeni. I Ganic i pokojni Divjak su vec pred medjunarodnim sudovima oslobodjeni ali eto neka se i ta farsa odigra. Zao mi samo sto se ljudi nevini vucaraju po sudovima.
Jest, to inace daje za pravo da se ubijaju civili i granatiraju isti. Kakav bolesni mozak.
U ovoj Bosni sve patriote Alijini milijarderi odakle pare burazeru...oni koji su iskreno zemlju branili u rovovima ili su u njoj ili za kifle nemaju...
Ovo je specijalno-ratovska agresija protiv BeHa patriota koji su krivi zato sto su pruzili otpor srbo-cetnickoj soldateski tzv. JNA a Kukanjac je sve potvrdio sta se dogadjalo i koliko je poginulih. Velika Srbija ali i Velika Hrvatska ne odustaju od ratnih planova cjepanja i pripajanja djelova BiH kao i u ratu najprije se udara u glavu hrabrih i sposobnih patriota. Schmidt je tu samo da dodatno zakomplikuje situaciju kaznjavajuci zrtvu agresije naci aparthejdom.
Tužilaštvo BIH sudi za nešto što je Haški tribunal već presudio i to rekavši da nema osnove ni za podizanje optužnice, nije onda ni čudno da nam mozak razvlače sa besmislenim suđenjima u predmetu Memić u kojem "svjedoci" nemaju ni o čemu da svjedoče već ponavljaju ono što im Feraget naredi i što su pročitali u medijima od Muriza, iako čitav grad zna da je Muriz samo pijun Konakovića i da je pravi počinilac davno oslobođen, e moj Ljubo...
Predsjedavajući Darko Samardžić je svojevremeno omogućio bijeg čudovištu Novaku Đukiću i nikada nije odgovarao za to!!!!!!!!!!!!!!!
Pojedini iz optuznice su se davno trebali naci na nekim drugim optuznicama nevezano za aktuelni slucaj.
Kukanjac i oficiri na vezi.... stavljaju prisilno Aliju u Transporter sa obrazlozenjam da bude u koloni..time izazivaju TO..koji insistira da se Alija odma i neizostavno pusti...oslobjdjanje predsjednkika RBIH je bilo nuzno..izbaviti iz zarobljenistva..dakle---- Vojna kolona je bila legitiman cilj .....jer je drzala u zatocenistvu predsjednika drzave..
TAKO JE!
Tacke optuzbe sto je opsovao zarobljenom cetniku i protupravilno ranjavnje neprijatelja?? Ehh??
I za ovo tuzilastvo ima vremena, nesto sto nema uopste osnova za daljnje procesuiranje a nema da se bavi Dodikom i njegovim negiranjem genocida, racistickim napadadima na bosnjake,kradzom,prevarom, nezakonitoj radnji protiv drzave Bosne i Hercegovine itd itd Eto na sto je bosnjacki narod spao e moji politicari vi ste telad ----------------------- http://www.klix.ba/komentar/23154876
Svaki zločin je stravičan. Mada su najgori oni koji se događaju na samom početku rata, kao i zločini u Dobrovoljačkoj, jer onu pokrenu lavinu zla, koja sa protokom vremena postaje nekontrolisana.
Je li ovo onaj smrad Vukojević koji se javno hvalio po rodnoj Rogatici da su njegovi k.la li Bošnjake i silovali žene? Što mediji šute o tome????
Jes medjunarodna zajednica postala providna,pomenu negdje EU i kandidatski status,ko fol,pa se onda razotkriju da nikad tamo necemo,sad nas pustili da se vucemo po sudovima ni krivi ni duzni,a jedva zivu glavu izvukli od duplog agresora,to su sve nasi dusmani Gospodara mi svjetova.
Do kada će ljudsko smeće i presuđeni PEDOFIL, izvjesni "tužilac" Mladen Vukojević sijati strah li glavnom gradu BiH????????
Nastavak akcije izjednačimo žrtvu i agresora da bi žrtva zaboravila i rekla svi smo krivi da bi agresor za 30 godina opet mogao ubijati žrtvu.
naruceno odvlacenje paznje sa bitnih stvari i nepotrebno trosenje novca poreskih obveznika jer su ovo sve utvrdili i strani sudovi i ovaj slucaj je razjasnjen do temelja
Sta kazu nije Alija bio uhapsen,nije pala granata na markale,nije na kapiju u Tuzli,matere im se lazljive i geno.idne na.e.em.