Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovima cudno kad neki drzavnik stiti pravni poredak i vladavinu zakona.. kako moze tako??
Ko je Dodik i njegova partija da ga zove jedan državnik, države koja je članica NATO saveza? A ovo za ulazak u Crnu Goru, to me ne čudi, treba mu zabraniti ulazak u bilo koju državu, jer gdje god on prste umjesa tu nema napredka, samo mrznja i laži!
@pele82 Dodik je, nazalost, clan Predsjenistva BiH i apsolutni vladar u RS entitetu sa svojom strankom. Eto zato ga zove da mu kaze da ohladi.
Vukota jel ti jasno sad zasto nisi predsjednik sdsa?? Zato sto si obicna budaletina koja nema veze s vezom... Samo mi nije jasno ko tebi dade prostor u medijima. Ipak je " Svice" bilo uzalud, tebi je smrklo odavno
dodick ce na kraju moci samo do beograda i do rusije.
vrijeme je da se stranim neprijateljima pocnu uzimati dzavljanstva i zabrani povratak u zemlje u kojima prave belaj tako to bar funcionise u EU
dukanovc kao sef jedne zemlje ima pravo da strancima zabrani ulazak u vlastitu drzavu... sta je tu sporno???
popusiteee jedannnn drugooooommmmm
Jednu litiju za Milorada
Ne da mu je zaprijetio, vec mu je zabranio. Isto trebamo i mi sa Vulinom, i ostalom chetnickom bagrom da postupimo.
Bravo za Mila, ima petlje da ukroti ovog medzeda
Sve samo to ne tamo mu je stan na moru. Šta će biti sa Radončićevim stanovima? Da li je i njemu zabrana... Gdje ide Komšić na more. Da li Džaferović uopšte ide na odmor. Gdje se odmara predsjednik SDA? U Čovićevim odajama u Neumu? Jel još uvijek dobar sa turskim predsjendikom ili ga ovaj više netreba. Avtoputevi za Beograd se prave.
Kad ne mozete vise da citate vijesti, onda barem gledate ove lijepe slike i face hahahaha ne dao Bog nikom.
zabranite Dodiku i Čoviću šetanje po BiH.
Zajebani Crnogorci.Bravooooo.Zabranicemo mu i mi da se vrati u BIH,samo neka ode u Srbiju.Supak debeli.
tako treba!