Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da napomenem da Je Tanja Fajon kao I KOcinciceva istiniti prijatelji BiH...Tanja Fajon treba dobiti Ulicu u Sa Tz idrugim vecim gradovima i ngradu grada Sarajeva a ne onaj skutorski shupak Bandic...kako ga prezime dobro opisuje
To svi znamo da je legalno, Lagumdzija prvi otkrio rupu da se Hrvatima uvali netko, Komsic to koristi...isto tako je legalno da HDZ blokira sve sto moze i po zakonu kao sto je i Komsic tu po zakonu
Ne j3b3 katolibane nacističke niko
procitala je ona ne brinite ... dno dna je ta eu politika ...
Није да се жалим, али на нивоу принципа, није ок да бошњаци изгласавају другима представнике у предсједништву-себи изгласавају националисте, а другима "грађане". То је подривање државе и принципа на којима је саздана. Боошњоци су пријетња за остале.
Još jedan šamar hrvatskoj diplomatiji od strane EU . Dzaba vam kirija .
draganče NEVER Željko FOREVER!!
Sisaj ga EU !!!!
Ludnica zvana dejton fujjjjjj ...!
9 godina EU ne postuje presude Evropskog suda da svi gradjani moraju biti jednaki, ko sto je u cijelom svijetu , a nama su nabacili 1995 ludacku kosulju i rekli odvezite se.
9 godina EU ne postuje presude Evropskog suda da svi gradjani moraju biti jednaki, sto pise u njihovim ustavima a nama su nametnuli ludacku kosulju
Bukake po hrvatskoj diplomatiji....
Naravno da je legalnost neupitna jer su izabrani po važećem Izbornom zakonu. Ali je upitno legitimno predstavljanje. Nek sebi svatko tko imalo sumnja u ovo zapita bi li Bošnjacima bilo drago da im npr. Hrvati ili Srbi izaberu Fikreta Abdića za predsjednika.
@Grof Vidi, Bosnjaci imaju strah od razbijanja BiH i izbor Komsica je reakcija na Coviceva djelovanja zadnjih godina kao sto je priblizavanje Dodiku i Srbiji koji su neskriveni neprijatelji BiH. Bosnjaci nemaju nista protiv Hrvata pa ni protiv HDZa cak samo kad bi prestali raditi ovo sto sam gore naveo.
NDHalije na aparatima. Kmeee.
Ovu ZEMLJU voli i Bosnjak i Srbin i Hrvat i Bosanac i Hercegovac. Ovo je zemlja i okolina u kojoj si odrastao, zemlja na kojoj su odrasli tvoji preci, gdje si upoznao prvu ljubav, gdje si osjetio ljubav svojih roditelja. S druge strane ovu DRZAVU i ovakav ustroj ne voli ni Bosnjak ni Srbin ni Hrvat, a pogotovo Bosanac i Hercegovac. Unistenje ili reformiranje protektorata mora biti cilj svakom domoljubu.
@Administracija Srbi i Hrvati ne vole ovu državu jel da je vole, bili bi ono što su bili stoljećima prije, a to su Bošnjaci Pravoslavci i Bošnjaci Katolici. Oni su se prodali za šaku brašna i svoj nacionalni identitet kroz duhovnu krađu u crkvama. Protektorat mora postojati upravo radi takvih kreatura. Sreća je samo što te kreature "Hrvatima i Srbima" ne smatraju oni kojima su se prodali. Onaj ko je izdao svoje izdat će i njegovo...
@malaBOMBA Procitaj post. Ovu drzavu nitko ne voli. Jer ovo i nije drzava. Pokusaj pravljenja bosnjacke nacije bio je i 1848 od strane katolickih fratara. Nazalost vodeceg su istejrali muslimani, u vrijeme osmanskog carstva nacije nisu postojale, narocito u posljednjem kalifatu. S sruge strane bosnjak kao i starija verzija regionalne odrednice rijeci bosanac postoji stotinama godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Za EU prioritetni zadaci BiH su jasni: formiranje vlasti, nastavak reformskog procesa, izmjena Izbornog zakona." Nista od navedenog se nece provesti, i protektorat ide na smetljiste.
@Sintor prijetelju ti ako ne vidis da ce kroz 5-10 godina EU nestat, ti si slijep. BiH postaje poligon odmjeravanja americkih i ruskih snaga.
šta da ti kajem, možda je zbilja taj dejtonski ustav u mnogim njegovim odredbama nemoralan, te bi svaku odredbu (svakako uključujući na kraju i izbornu regulativu) u tome smislu trebalo preispitati , prije svega sa zvaničnim zagrebom i zvaničnim širokim, koji inače danas predstavljaju moralnu savjest čovječanstva