Ovu ZEMLJU voli i Bosnjak i Srbin i Hrvat i Bosanac i Hercegovac. Ovo je zemlja i okolina u kojoj si odrastao, zemlja na kojoj su odrasli tvoji preci, gdje si upoznao prvu ljubav, gdje si osjetio ljubav svojih roditelja. S druge strane ovu DRZAVU i ovakav ustroj ne voli ni Bosnjak ni Srbin ni Hrvat, a pogotovo Bosanac i Hercegovac. Unistenje ili reformiranje protektorata mora biti cilj svakom domoljubu.
@Administracija Srbi i Hrvati ne vole ovu državu jel da je vole, bili bi ono što su bili stoljećima prije, a to su Bošnjaci Pravoslavci i Bošnjaci Katolici. Oni su se prodali za šaku brašna i svoj nacionalni identitet kroz duhovnu krađu u crkvama. Protektorat mora postojati upravo radi takvih kreatura. Sreća je samo što te kreature "Hrvatima i Srbima" ne smatraju oni kojima su se prodali. Onaj ko je izdao svoje izdat će i njegovo...
@malaBOMBA Procitaj post. Ovu drzavu nitko ne voli. Jer ovo i nije drzava. Pokusaj pravljenja bosnjacke nacije bio je i 1848 od strane katolickih fratara. Nazalost vodeceg su istejrali muslimani, u vrijeme osmanskog carstva nacije nisu postojale, narocito u posljednjem kalifatu. S sruge strane bosnjak kao i starija verzija regionalne odrednice rijeci bosanac postoji stotinama godina.
Prikaži sve komentare (114)