Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj ovog Klixa, čuj okupilo se 20 građana i to oni nazivaju revolucijom. To bi isto bilo kad bi ono kafenisanje ispred Parlamenta BiH i onaj cirkus za JMBG nazvali revolucijom. Revolucija je gospodo nasilna ili naprasna promjena ili smjena jednog sistema, režima ili načina upravljanja, drugim, boljim ili gorim sistemom.
a šta bi da je nema? (naravno retoričko pitanje) :)
Hajmo lezihljebasi iz EPBiH i Telecoma komentariste. Najvise vas i ima po ovom klixu dok drkate na poslu.
Koje su ovo ludosti. Pa truje i mene pa šta. Da nam nema TE pocrkali bi mi u i oko Tuzle. Jedino da se naprave(nabave) kakvi filteri a nikako gašenje TE.
Čuj višedecenijske štete?! Pa zar je moguće je postojalo zagađenje u SFRJ?!?!?! Molim vas, meni je rečeno da je Titova država bila najbolja, i da je svima bilo super. Kako sad višedecenijska šteta?!
Zagadjivanje okoline je jedna stvar ali za sam tekst,sadrzaj itd ..velika 0.