The Independent
0
"BiH je u ćorsokaku"
Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa sto rec evo dosao nam bakir alijin sin da cijepa ovo sto je ostalo od bosne deyton nije bio dovoljan pa ovce izabrale ovana koji nezna da bleci samo radi sto mu coban dodik kaze.
nazovi bih je PIH !
Corsokak, demokratije.
Dijasporci bi se trebali malo usutiti a vi u Bosni i Hercegovini raditi casno i posteni i onda nikome nece biti tjesno. Moje misljenje u svakom slucaju.
Ljudi Sulejman TIhic je veliko zlo za Bosnjacki narod .... On je rekao sa svima moze koalicija osim sa SBB i na taj nacin je poslao jasnu poruku da ne zeli dogovor sa stotinama hiljada biraca te stranke ... To sto je on uradio je nesto sto je neoprostivo ... da je sjeo za sto pa rekao nema dogovora svaka cast ali u STARTU reci nema pregovora a pozivati se na neke kompromise je opasna svar koja ima za cilj duboko podjeliti Bosnjacki narod i okrenuti ga jedne protiv drugih. Sada sam definitivno siguran da je on ubacen od KOS-a koji ga ucjenjuje nekim snimcima o kojima i na netu postoje svjedocenja i da mu je jedini cilj razjediniti Bosnjacki narod i destabilizovati BiH koju su najbolji sinovi branili dok je Sulejman Tihic iz Njemacke sve to posmatrao kao da posmatra utakmicu.... dozovite se u pamet Bosnjaci ... kunem se Allahom da nikada nisam bio clan niti jedne stranke i da ne preferiram nikakvu opciju samo pokusavam da ukazem na zlo u cijim smo kandzama ...
ma, jok ... nemaju Englezi pojma, kakav čorsokak, kod nas je čikma zakon ...
@komentator: a šta ćemo sa muslimanima koji imaju hr.pasoš ( isto udariti vizu ) morone.........gdje si ti do sada udarao vize???
Braco Srbi pomirite se sa tim da su vas turci handrli a sad je red da vas mi handrimo. Izaprat se ne moze sto je uflekana, a to ce vam pra pra bake da obasne.
Kakav corsokak ... BiH je pred raspadom, cio dan na KISS-u se vrti Thompson, dizese moral Hrvatima, sjevaju izjave samo takve ... ako se ne umijesaju stranci sto prije ovo bi moglo sve otici u tri lijepe.
Neznam kome da kazem ali moje je misljenje da nasi bosnjacki lideri moraju misliti na nas ,na narod.S obzirom da mi imamo vise politicki stranaka narod ne zna za koga da glasa pa malo za ove malo za one.Ja smatram da bi se sve ove stranke trebale udruziti u jedu novu sa novim imenom tako da bi sigurno bilo bolje i nama i njima.I onda bi trebalo uvesti takav zakon da jedan covjek nemoze obnasati duznost vise od dva mandata .Kao na primjer ako je Bakir Izetbegovic bio dva mandata onda treba da ide u penziju a da neko drugi iz iste stranke dobije sansu.
sta ima bosnjaci hoce cjelovitu bih, hoce al sa samo muslimanima, etnicki cistu.
Zivjelo bratstvo i jedinstvo kao \'91!!!!! Nismo ga htjeli tad, ali hocemo ga sad!
moja grreska
Šta pričaš ti? Gdje je bio genocid nad Srbima u proteklom ratu i to pazi molim te od strane muslimana? Znaš li ti šta znači genocid?
Zar nije Hrvatska nastala genocidom nad Srbima, naravno to nikad nije zvanicno potvrdjeno, kao nid genocid nad muslimanima od strane srba, kao ni genocid srba od strane muslimana, to nije nikakav problem za evropu, trudice se da to sve zataska. RS nece pristati na uslov EU da se ukine RS zarad ulaska u EU, njima je to nebitno, bitno im je ako to Srbija kaze, zato mislim da je najbrze da se jednostavno sve pusti da ide svojim tokom, RS, kosovo, BiH i Srbija.