Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel brajlovic podjelio petobanku radnicima
To bi bilo čudo neviĐeno 😅😁
Draga braćo i sestre: neka vas Gospodar nagradi za vaš post, iftare, zekat, sadake, i sva dobra djela prošlog Ramazana višestruko. Neka vas i vašu porodicu, rodbinu i prijatelje čuva na Pravom Putu i kloni svih zala. Neka vam podari sve što želite i na ovom i na Onom svijetu. Neka i vama a i najbližim vašim koji su na Ahiretu pokloni džennet. Neka vam je mubarek ovaj Bajram. Amin.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gdje je štand Bisere sa hurmama
hurme su prodate...tuzilastvo je vec pripremilo predmet s dokazima...
Nije ona kleptomanka
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije kalendar čestitala???
Svaka cast Benjamina. Mogla je i suhoparno preko medija cestitati. Medjutim direktno obicne smrtnike na ulici direktno posluziti djeluje mi ipak jedan kulturniji i ljudskiji nacin.
Lijepo. Tako divna i kulturna žena, rijetkost na političkoj sceni.
Bravo za kulturnu, regularno obrazovanu Gradonacelnicu! Sve nesto mislim bili ona iz golubovaca ovako za bajram dijelila baklave na Carsiji. Ipak je to do kucnog odgoja. Draga Benjamina hvala na gospodskom, urbanom ponasanju!
💪👍
Susramlje
A gdje nam je Bakir za ovaj bajram? Prije svaki bajram bude slika kako udjeli 100KM nekome a danas nista.Mora da se pozabavio svojim zivotom.
Instagram gradonacelnica. Da li je uz baklave ljudima cestitala kalendar?
Nije čestitala kalendar kao katolicima na Božić, vidi se da zna čestitat onome kome hoće. Inače sretan Bajram svima koji slave
To Benjamina samo nemoj dovoditi Dubiozu vise
Mozete li vi kliksasi barem na danasnju dan bez tih ironicnih i uvredljivih komentara..Da li je nesto sveto za vas...?
Lijepo bi bilo da se ovo organizuje sirom nase domovine...lijepa rijec i lijepa baklava....da sva cula uzivaju
To i cigo kaze...
Ova komotno jos koji mandat. Usla je narodu pod kozu. Sda ovci birvaktile samo na sebe gledali, nikakve koristi, samo stetu pravili.
Koji populizam majko draga mene stid u njeno ime
Dio kulture ove kulturom bogate zemlje. Nije sve politika. Hoću da vidim sve ovo isto za katoličke, pravoslavne pa i jevrejske praznike. Za moje “ heretike” se ništa ne brini, nama je svaki dan …. dan.Dan je praznik. Kugla zemaljska se okrenula oko svoje ose dok polako i sigurno kruži oko zvijezde Sunca.I to tako već milionima godina.Uživaj u kreativnosti ljudi!
Smjesno je ovo sto radi. Sto. Nije djelila jaja za Uskrs?
Zato jer nije katolkinja i lično ne slavi taj praznik?
Nije ni muslimanka pa dijeli baklavu za bajram...