Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
malo islamskoj zajednici, koliko god da zapasa... ja bih sve oduzeo i islamskoj zajednici i crkvama. Ostavio bi im samo bogomolje.
može li stručno pojašnjenje? zar na području današnjeg sarajeva, bar koliko sam čitao po nekim istorijskim knjigama, nije bilo naselje po nazivu Vrhbosna, znači, nastalo u periodu bosanskog kraljevstva, a ova Vrhbosna nastala negdje oko utvrde koja se zvala Hodidjed ?
Niste vi ni V od Vakufa, vi ste jedna kriminalna organizacija koja ima za cilj da upravlja sa ogromnim brojem nekretninama, koje biste podijelili vama podobnim, tj onima iz prvog safa kao i podobnim papcicima koje ste naselili u Sarajevo. Da jeste pravi Vakuf, a znate da se vakufnina NE MOZE PRODAVATI, ne biste prodali radnje na Carsiji, evo npr Puski i Fudi... kako to?! Kako se moze vakufnina PRODATI?!
Dalje, vas prvobranioc Hrvacic, na PREVARU oteo TUDJIH 70 nekretnina, a vas brani i u Upravnom odboru sjedi... kako to?! Gdje to u Kur'anu pise da mozes otimati tudje?! Znam na Carsiji da je 5-6 radnji otkupljeno u paketu. Tuzite njih 5, a sestog ne tuzite... situacija ISTA kod sviju, ali jednog ne tuzite... tacnije fotografa Hadzica... kako to i zbog cega je to?! Koliko je i kome placeno?!
A sad iz ovog clanka se vidi, a sto ja odavno govorim, da necete stati na radnjama na Carsiji, nego cete i ljude koji zive stotinama godina na obroncima Starog grada... ISTJERATI IZ KUCA?!?! BAGRO LOPOVSKA!!!!
Srbi u Bosni su nastali tek prije 150 godina. Do polovine 19. vijeka Bošnjaci su bili jedinstven narod sa samo različitim vjerskim opredjeljenjima. Tek u 19. vijeku dijelovi tih Bošnjaka su vrbovani da budu sluge susjednih nacija - Hrvata i Srba. I dan danas te sluge Srba i Hrvata u BiH ginu za njih i propadaju dok ove iz Srbije i Hrvatske boli neka stvar za njih. Još kad im odu u posjetu nazivaju ih Bosancima da ih do kraja ponize kao svoje robove.
Molim one protivnike BiH da izlože svoje historijski značajne dokumente. P.S. Izjave Babe Vange, Dodika i Ivanića, ne ubrajamo u te dokumente ...
Jako zanimljivo, Ishak je bio Jevrej, sad ga islamska zajednica BiH svojata kao Bega na drugoj strani mrze Jevreje. Moram naglasiti i laziranje istorije, direktno se zeli pretstaviti ne istina da je Islam stigao na Balkan prije Osmanlija. Dajte ljudi molim vas, nemam ništa protiv Islama ali imam protiv neistine i ne realnih istorijskih knjiga.
@Zloco2 Drži se ti Dodika i mekinja koje ti posipa, mani se historije i Sarajeva.
sta je dokaz tvojoj tvrdnji? vise autenticnih i stoljecima starih knjiga i dokumenata bastini GHB biblioteka nego mnostvo vaznih muzeja Srba i Hrvata, ima puno duzi kontinuitet rada, neprekidan do danas, ali ce se reci Bosnje revidiraju historiju.
Bošnjoooci slave turskog okupatora i tursku salgiju.
Bentbaša,nije Bendbaša,korekcija samo mala,tekst je inace super 👍
ima li gdje aneks ugovora, gdje je sva imovina centar sarajevo pripala izetbegović familiji
@BosanskiGazija5 pa ako ne budem kakio onda će puknut govna iz mene i svog te poprskat