Niste vi ni V od Vakufa, vi ste jedna kriminalna organizacija koja ima za cilj da upravlja sa ogromnim brojem nekretninama, koje biste podijelili vama podobnim, tj onima iz prvog safa kao i podobnim papcicima koje ste naselili u Sarajevo. Da jeste pravi Vakuf, a znate da se vakufnina NE MOZE PRODAVATI, ne biste prodali radnje na Carsiji, evo npr Puski i Fudi... kako to?! Kako se moze vakufnina PRODATI?!
Dalje, vas prvobranioc Hrvacic, na PREVARU oteo TUDJIH 70 nekretnina, a vas brani i u Upravnom odboru sjedi... kako to?! Gdje to u Kur'anu pise da mozes otimati tudje?! Znam na Carsiji da je 5-6 radnji otkupljeno u paketu. Tuzite njih 5, a sestog ne tuzite... situacija ISTA kod sviju, ali jednog ne tuzite... tacnije fotografa Hadzica... kako to i zbog cega je to?! Koliko je i kome placeno?!
A sad iz ovog clanka se vidi, a sto ja odavno govorim, da necete stati na radnjama na Carsiji, nego cete i ljude koji zive stotinama godina na obroncima Starog grada... ISTJERATI IZ KUCA?!?! BAGRO LOPOVSKA!!!!
Prikaži sve komentare (59)