Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno kapitenu ,sve najbolje u buducnosti !
Prije su se transferi setali preko Hrvatske i Srbije. Sad evo se transferi odvijaju i sa Grckom, Belgiom, Potugalom itd.. Nesto pozitivno.
NIJE NAPUSTIO OTJERALI GA KAO I OSTALU DJECU TAN KUPI KAJMAK,ZARADU-PAMETAN A NAMA OSTAJU ZVIJEZDE KREPANE KOJE NIKO NEĆE NI DA GLEDA: BEKIĆ,SARIĆ,AHMETOVIĆ,STANOJEVIĆ..... DABOGDA ISPALI IZ OVE ŠUGAVE LIGE
ta prodaja za milion je super ali one prodaje talentovanih omladinaca hadzica, sadikua..nije dobra. to je prerano otislo.
Svake sezone oni ponovo moraju tim gradit
Alo sabani sta pisete da se trebalo uzeti vise para za njega,covjek je u ugovoru imao klazulu da ga mogu kupiti za ove pare,nije uprava tu nista mogla.
Šta jarane pričas bilmezima, a takvi su većina ovdje. Ne znaju ti ni šta je klauzula, a kamoli šta drugo.
@Terminatoor1 Nazalost tako je :D
milion i po eura je Sarajevo uzelo,Sadiku 0 nastupa 300 hiljada eura,Bajic 76 nastupa prvi strelac lige 500 hiljada eura i sta onda cekati,Tan u pravu i jos ovaj prvi ima jaci procenat od narednog transfera od Bajica
Naši pišu 300.000€ , Grci 1.Mio ....eh ko je sada ušteko 700.000€ to nikad saznati necemo
Ma koje god od toga dvoje smijesna cifra, 21 godina, kapiten, zaigrao za repku, u vrijeme kada se za igrace placa po pet puta vise nego sto vrijede, moralo se uzeti barem 3 miliona
hahahahahahahahahahahahahhahahahahahhahah čuj 3 miliona. Koji normalan insan će dati 3 miliona za igrača koji dolazi iz ove lige? Sine, uzmi igraj Master league, ne provaljuj se Tite ti.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
blago tanu sto uze milion na foru ovih dana.... :(
tuki milion..prodo je i onu djecu...njemu cim javi ima ponuda..MA PRODAJIIII....
Da inače milijarder je uložio 8 miliona kako bi svake godine izvlačio po pola miliona i za 20 godina bio u plusu. Sigurno je tako i u prošlosti radio pa je zbog toga milijarder.
raspad sistema u njanjajvu
Spremite se, dolazimo pp cijeli plijen!
Rasproda se Sarajevo ove zime....
ne zjbvm se, ali ja za ovoga prvi put čujem ...
Sasvim normalno za osobu koja ne prati ni klupski ni reprezentativni fudbal. Isto kao sto ja ne poznajem odbojkaše.
pratim mog Zelju, a ovi drugi me fakat ne interesuju . U stvari, upratio sam Ahmetovica, jer je davao golove, ali ovaj je ipak stoper 🤣
sa srećom i da ostvariš što bolju karijeru, dobar transfer svakako.