Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa što čitaš uopšte portal? Ide na ove prepisivacke portale poput onoga sto je sinoc nesto organizovao ili onog smjesnijeg sto pravi vijest od tri reda.
Danima pratim izvale novinara na ovom portalu i fakat se nasmijem svaki dan. Neki dan zmija od 2,5 tj 1,5m ne ne bila je oko pola metra, a sad izbjeglica iz Kanade ehehehehe, pa prejaki ste majke mi
u Kanadi nemiri, zdravo!:-)
sminka oca mi
brvao legendo, manco ce teeb moliti da branis, decko je talentovan
@RUTAVI Ah ovog rutavog, nadimak mu bas dolici, bolje receno Rutavi Majmun. U pravu je Sejo Boy.
Asmir je dobar golman. Totenham je bolji klub i tamo bi mu bilo bolje. Sretno.
Vec su vam ukrali ovu vijest i to onaj portal sto je sinoc nesto organizovao.
\"16-godišnji izbjeglica iz Kanade\" :) prejako...
@Rutavi, stvarno si glup. cuj, paglu..Pa nije zensko rutavi majmune..
@pere paglu si ko panj ;) idi beri baje, i nek\' ti djeda mraz pošalje jedan vibrator pa si pročepi ŠUPČlNU, morebit da ti glupost iscuri kroz GUZlCU ;)
A sta je bilo sa Djeda Mrazom. Ja konto on ne postoji kad ga ono valjda nasli u Rajvosa... Valjda ce nas Begovic braniti od Djede .-)
PODRŠKA BEGOVIĆU