Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebo si ti griezmana izbacit frajer ko lud sinoc, em fula em se gubi na terenu nije dobar s glavom bio, torres hocel necel potrcat,al opet atletico je zasluzio titulu i tu nema price ove hinje su navikle bit hinje na guzove pobjedjivat i davat sumnjive golove, koje sudije tolerisu jer ipak je to real.
jes vidio svaki put na guzove hebote jesmo strucnjaci nesto smo poput sase sa OBN-a. aaaa jes nam krivo pravi smo kataloncici, sto krunisase real. rasturio atl. Nabolji atl. atl. razvalio pa zasluzili. real nije mogo prici sanse padale svako malo. eee jarane jes mi te zaooo smrccc
@B6Redhell puko si druze govorim objektivno i realno a k mi puca i za atl. i za realom i da jest na guzove je dobijeno.Mozes a i ne moras biti strucnjak ko god je gledo tekmu sinoc moze to potvrditi.A kataloncici osvojise 2 titule :)
Pravo ostani na Meazzi, vidish da s ovima ne ide dalje. :)
Ovo je najbolji trener na svijetu, kad pogledas Atletico vidis da od zvijezda imas samo malog Griezmana i eventualno Kokea, Torres nije ni u pola igrac kakav je bio, ovi ostali cisti prosjek al se bore ko da u zivot igraju. Napravi Simeone od njih zvijeri i do dva finala dogura, svaka mu cast
vise je atl. potrosio na dovodjenje ove sezone iza nas, nego real, ne znam gdje frka.. atl, ima dobre igrace nije to prosijek
Zanimljiv si Diego, cuj njemu zao zbog navijaca sto su platili ulaznice!? Ccccc..
Popni se na tunel kao pravi simeone s evropske grbavice i motivisi ih tako sto ces im narediti da izginu i zajedno i ti s njima moras izgibuti ako zelis pobijediti gradskog rivala..;)
Kao navijač Reala želio bi čestitati ekipi Atletiko Madrida, večeras je Real na veliku sreću pobjedio, kao što se dešava u skoro svim penalima, al' Atletiko Madrid večeras nije igrao onako kako zna parkiraj bus i čekaj priliku nego je stisno, u drugom poluvremenu razbucali Real samo tako, Realu je pripalo prvo poluvrijeme dok su produžeci bili bara~bara. Al' danas će prije dobiti na lotu nego na penalima.
@BORDO DNK hahaha , ah kad pratiš nekoga 10 godina valjda možeš reći da si navijač, iako nikad vjerovatno neću posjetiti niti Bernabeu niti Španiju al' otom potom.
@BORDO DNK haha, ma jedno su Željo i Sarajevo drugo su Liverpool i Real, mi za naše klubove živimo, ove sezone sam propustio samo 3 utakmice na Grbavici iz ličnih problema, koliko nam je klub bio loš ove sezone u prvom dijelu ipak sam uvijek išao na domaće utakmice već u gostima sam lošiji haha, al eto volim i Real zavolio sam ih radi Zidana Raula, Ronalda itd..... ali ne kao Želju , uvijek bi odabrao da odem na Željinu tekmu nego da gledam Real na tv. Ne boj se neću nikad prestat navijat za Ž!
E kako ti ono reče..."Nismo pobijedili jer Barcelona ne igra u bijelim dresovima!?" E nek si dobio po guzici...
bas tako hebase ga bijeli dresovi po ko zna koji put.......
Dazdevnjaku jedan nisi zasluzio nijedan gol kamoli pobjedu. Autobusar jedan.
Je**ga šefe, glavu gore, treća sreća ;)