Kao navijač Reala želio bi čestitati ekipi Atletiko Madrida, večeras je Real na veliku sreću pobjedio, kao što se dešava u skoro svim penalima, al' Atletiko Madrid večeras nije igrao onako kako zna parkiraj bus i čekaj priliku nego je stisno, u drugom poluvremenu razbucali Real samo tako, Realu je pripalo prvo poluvrijeme dok su produžeci bili bara~bara. Al' danas će prije dobiti na lotu nego na penalima.
@BORDO DNK hahaha , ah kad pratiš nekoga 10 godina valjda možeš reći da si navijač, iako nikad vjerovatno neću posjetiti niti Bernabeu niti Španiju al' otom potom.
@BORDO DNK haha, ma jedno su Željo i Sarajevo drugo su Liverpool i Real, mi za naše klubove živimo, ove sezone sam propustio samo 3 utakmice na Grbavici iz ličnih problema, koliko nam je klub bio loš ove sezone u prvom dijelu ipak sam uvijek išao na domaće utakmice već u gostima sam lošiji haha, al eto volim i Real zavolio sam ih radi Zidana Raula, Ronalda itd..... ali ne kao Želju , uvijek bi odabrao da odem na Željinu tekmu nego da gledam Real na tv. Ne boj se neću nikad prestat navijat za Ž!
Prikaži sve komentare (38)