Izvukao situaciju
21

Anne Hathaway doživjela neugodan trenutak u emisiji, genijalna reakcija voditelja sve oduševila

D. J.
Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube
Oskarovka Anne Hathaway gostovala je u emisiji "The Tonight Show" voditelja Jimmyja Fallona gdje je doživjela neugodan trenutak

Naime, Anne je jedna od zvijezda nadolazećeg filma "The Idea of You", koji uskoro stiže na Prime Video. Glumi samohranu majku Solène, koja započne vezu s 24-godišnjim Britancem Hayesom Campbellom, kojeg glumi Nicholas Galitzine.

Temelji se na istoimenom romanu Robinne Lee iz 2017. Knjiga se godinama suočavala s kritikama, a čitatelji su je optuživali da je zapravo "fan fikcija One Directiona". Anne je u emisiji doživjela prilično neugodan trenutak kada je spomenula Robinneinu knjigu i oduševljeno pitala publiku: "Je li neko ovdje čitao knjigu?"

[TWITTER]

[/TWITTER]

Umjesto odgovora nastupila je potpuna tišina. Po njenom izrazu lica bilo je jasno da joj je neugodno i da se šokirala nedostatkom reakcije publike, no Jimmy Fallon je odmah uskočio u pomoć da je spasi. Rekao je: "Ne, mi ne čitamo." Ta dosjetka razbila je napetost u studiju, a publika i Anne prasnuli su u smijeh.

"Ovo je 'The Tonight Show'. Idite Stephenu Colbertu ako želite imati ljude koji čitaju knjige. Jadno. Mi ovdje smo na Audible, računa li se to?" dodao je.

Jimmy je zatim rekao Anne: "Dakle, temelji se na knjizi?", na što je Anne odgovorila: "Šta je knjiga?"

Neugodan trenutak iz emisije dijeli se društvenim mrežama i mnogi hvale Jimmyjevu reakciju.

"Jimmy je zapravo bio izvrstan voditelj u ovoj situaciji", "Ovo je zapravo vrlo pametna šala", "Fallon u potpunosti razumije svoju ulogu u ovom trenutku i izbavlja Anne Hathaway iz tišine dok sprda Stephena Colberta", neki su od komentara.