Ibišević ulazi u formu
0
Povratak bh. topnika
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prodaja portala: http://www.sport24.ba http://www.sport24.ba http://www.sport24.ba
Tekst za svaku pohvalu neponovio se 14 januar nij jednom od nasih zmajeva
hahahaha svaka ti cast na tome,dobro receno svaka cast
emotivno nema sta....svaka cast autoru a kome se ne sviđa neka ne cita....vedo sve najbolje bices ti bolji nego sto si bio!!!
VRHUNSKI TEXT!!!
Fino napisan tekst... da se najezis!
Zvučan naslov, a tekst je kao pismena vježba za 4. razred osnovne škole. Daj bolan Edine obrazuj se malo u sportskom smislu, barem prati članke drugih sportskih novinara pa malo uspoređuj... Imam osjećaj ko da čitam \"Vuk i tri praščića\". Al hajd barem se vidi da ga nisi prepisao sa nekog drugog portala... u najboljoj namjeri govorim. Vedi sve najbolje.... biće on prvi strijelac Bundeslige.
Koji majstorski poduhvat ovog ogromnog talenta. Spanija ima Xavi:a mi imamo Misimovica Engleska ima Rooney:a mi imamo Dzeku Argentina ima Messi:a, mi imamo Ibisevica Jedina razlika je da su nasi za glavu veci ;-).