Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
po ocjeni portala goal.com najbolji igrac utakmice je edin dzeko
Dzeko ima odlican rejting, proslu tekmu unisao u 83 danas u 84 min, ako vako nastavi ni Safet ga nece zvati za kvalifikacije
Čak ni Čak Noris ne moze igrati 5 minuta a biti proglasen igracem utakmice kao Dzeko
hahaha procito sam jedan komentar gdje pise da bi kloc trebo u arsenal jel chelsea pric...kad nemoze u citiy nemoze ni tam pored persiea,wallcotta.gervinha,arshavin,sturridge.mata..... pa najmanju konkurenciju ima u cityu,tu samo 2prava napadaca imaju.i kad tu se nemoze izborit onda je presmjensna izjava da pridje u arsenal jel chelsea.a o man.utd da i nepricamo jel tottenhamu adebayor,defoe,pavljucenko itd. hahahahahaha u osnabrüku traze napadaca.
ma kloc se odmara za EP,da moze odmoreno gledat na TV. na njegovu srecu man.city kupuje na zimu zamjenu za teveza pa ce bit jos odmorniji. a ako bi mancini odkaz dobio onda je to za njega kao 6u lottu,jer onda nebi ni za rezerve vise igro ako bi doso pravi trener. ocigledno je da ga mancini pusta da igra samo zato sto je ga on doveo u klub,
@ AAAA a ti bi mogo za komentatora na FTV sa borisom bilicem hehehhe
wahah ovi smrdizenicani ne mogu da prebole stoe Pape seletor i stoce to i dalje biti,zalosni ste
Dzeko idi iz MC propast ces tamo dok je onaj glavonja Trener
- Arsenal - Liverpul - Totenhem - Čelzi Može birati gdje da igra i bilo bi ga zadovoljstvo gledati u bilo kojem od ovih klubova. Samo neka igra. Džekson je čudo!
Seljacine jedne prestanite pisati \"UNIŠAO\" već je \"UŠAO\" fuj koji smo mi bosanci seljaci
X 18.12.2011. u 19:07 Dzeko ima odlican rejting, proslu tekmu unisao u 83 danas u 84 min, ako vako nastavi ni Safet ga nece zvati za kvalifikacije Unisao ti mami od Safeta ako je zovne.
Ne pricajte bez-veze, nego na goal.com i glasajte! Po mom skromnom misljenju Dzeko je bio najbolji igrac, ali do vas je za koga cete glasati!
Jos ako doze Van Persi kao se pise da ga traze, mada ne vidim razlog da kupuju vise bilo kog igraca ali ocito Mancini smijesan trener nije zadovoljan Dzekom, Balotelijem itd. tad bi bilo najbolje za Edina da ide ako zeli jos da napreduje u karijeri ili da ostane zaradi hrpu love i stagnira. Ali poznavajuci Edinov karakter on nece jos dugo izdrzati a da ne odbrusi Manciniju i tako ode iz kluba. Juventus sljedeca stanica najbolje za njega. Bar ce igrati non stop i biti u top formi. A Juve bolji klub od Man.c. 100 puta.
pa bolan bolan, cuj b ekipa ti lescot :S :S ccc, ti si se javio da pises ko je a a ko b ekipa, poklopi se i idi razlomke vjezbat, .............. btw sedmicu citavu se radujem kako cu vidjet dijamanta na djelu od prve minute i onda mi zabar ukrade tu radost i dusa me boli kad ga vidim na klupi, ali boze moj, ja da sam kodze ako ne bih sad u srijedu protiv stokea odigro citavu tekmu ja bih se fino poselamio s plavim kretenima i zabarom i otisao fino u arsenal, juventus, milan,..ali eto vidjecemo sta kako....
koji si ti mancini \"PAPAK\"
pametan tavez, zna cojk sta radi! dzekson baci se na tudji poso ba!!
ma ja sam Citiju bog i batina. Ajde ti Dzeksone mojim topama!! ;)