Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne navijam ni za real ni za barselonu ali sinoc sam gledao utakmicu i mogu samo reci da je Real bio bolja ekipa al barselona koliko zna igrati toliko ima i srece.... Sa sinosnjom igrom real moze razvalitii barsu kada hoce... Jednostavno sinoc je bio baš PEH...Ono sto se kaze neće ni naopako,al bas nece.
sto ste zasluzili, to ste i dobili !
Ja ne znam, jel ovi sto komentarisu zaista gledaju utakmice, ili tek tako ser.ru?? Bice da je ovo drugo. Juce bilo 2-0 za Barselonu, Diara napravio faul za drugi zuti (i gori od tog), sudija mu progledao kroz prste. Barselona je drzala konce igre u svojim rukama, fakticki se Real sa loptom nije sastao. Ostalo do kraja nekih 25 minuta, Realu trebala 3 gola, i krenuo na sve ili nista. Tad se Barselona spetljala. Uopste, odbrana Barselone je los dio tima i to je doslo u prvi plan. Ronaldo majstorski ih prevario i dao go. To je dalo krila Realovcima i zaista do kraja su bili bolji, dali su jos jedan dobar go. Isto tako jos jedan crveni karton je trebao biti za igrace Reala, ali je sudija opet progledao kroz prste. Bilo je tu nekolko sansi za Real, nekoliko i za Barselonu. Definitivno je Real bio bolji tih zadnjih 20 minuta ali sta. Sta su to mogli izgubiti? Opet je Barselona bila bolja 70 minuta, igrala je normalno, Real je igrao grubo i bezobrazno pritiskao sudiju koji je to dopustio.
Real Madrid chetnichi klub
crkni majmune
Generalni direktor FK Željezničar Dželaludin Muharemović i direktor portala Sarajevo-x.com Dario Šimić danas su u Plavom salonu stadiona Grbavica potpisali Ugovor o medijskom pokroviteljstvu, čime će saradnja između dva uspješna koletiva biti nastavljena. NEMOJ DA MI NEKO KAZE KAKO IMITIRAMO KOMSIJE .
Prvo:1.Ko gubi ima pravo da se ljuti Drugo:2.Barca je posao završila u smrdljivom madridu Treće:3.Oba gola regal je postigao nakon barcinog opuštanja Četvrto:4.Pinto je golmanski šarlatan Peto:5. Murinjo je gotov a sa njim i njegova portugalska bratija:ronaldo,carvaljo,coentrao i majmun pepe
PROBLEM JE U TOME ŠTO DIARA NIJE PRVI ŽUTI ZASLUŽIO..BARCA JE BILA NEMOĆNA SINOĆ I TO CIJELI SVIJET JE DANAS OBJAVIO..
diarra nije iskljucen kad je napravio faul za drugi zuti karton i od tog momenta se sudija pogubio na terenu... barca zasluzeno dalje...
..da je sudija sve sudio trebao je biti vaterpolo rezultat 11:11..tako je to kad igraju ova dva kluba..treba biti najmanje 5 sudija na terenu..
Dovoljno je pogledati link koji je postavio lik pod nickom \"BTW\" i sve će vam biti jasno..
Ma naravno da ste zasluzili vise. Hala Madrid :*
Pap.ci zašto se toliko palite kad vam se kaže istina. Vi lafo neki navijači farse. Pravi navijači farse su u Kataloniji a sve ostalo su samo izkompleksirane duše koji navijaju za farsu samo što je jedan od najboljih klubova svijeta. Sinoć je Real pokazao mnogo više i sigurno je trebao proći dalje. Naravno sudije su ponovo odigrale svoju ulogu. Po meni je fudbal momački sport i nije za balerine kakve igraju u farsi. DR.KATE NA MESSIJA kompleksaši
Čini mi se da ste svi zaboravili start Mesija nad Pepeom sa leđa. Eto toliko o tom finom igraču i mirnom dečku.Znam samo da nikad nisam vidio da je tako nešto uradio Raul,Ronaldo(stari),..., i mnogi drugi igrači koji su izmislili ferplay za ovog argentinca a i oni su bili dobro udarani od kojekakvih kostolomaca. Na onom startu se vidjelo da je jedva čekao priliku da vrati i s\'obzirom da svi znamo šta je bilo u prošlom meču pa tako i sudija mogao je komotno pokazati crveni karton Mesiju jer da je to uradio Pepe sigurno bi ga fasovao.
ipak je BARCA INSTITUCIJA
JADNA JE BARCA BILA,ONA FRLJA ALVEŠA DA NE UĐE...REALNO JE TRBALO BITI 2-4
Samo me zanima kako ce izgledati Barca bez Xavija.