"Real Madrid je zaslužio više"
0

Casillas: Rekao sam sudiji Teixeiri da ide slaviti sa Barcelonom

Sarajevo-x.com
U svlačionici Real Madrida sinoć su bili zadovoljni prikazanom igrom i remijem protiv Barcelone. Kapiten Iker Casillas rekao je sudiji Texeiri Vitienesu da poslije utakmice ide slaviti sa igračima Barcelone.
Iker Casillas (Foto: AFP)
Iker Casillas (Foto: AFP)
Iker Casillas izjavio je kako je ponosan na saigrače i igrom koju su prikazali u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Kupa kralja odigranoj sinoć na Nou Campu, a u kojoj je Real Madrid bio bolja ekipa na terenu.

"U svlačionici smo ponosni na ono što smo uradili. Pokazali smo pravo lice i igrali nogomet. Cijeli svijet je gledao utakmicu i vidjeli su da smo zaslužili više", izjavio je Casillas po završetku utakmice sa Barcelonom.

Casillas je dodao i to da je njegov tim imao odlične prilike i da su pokazali više od Barcelone.

"Moramo razmisliti o utakmici iz protekle sedmice. Uradili smo fnomenalan posao i odlazimo ponosni kao svaki navijač Madrida", dodao je golman Real Madrida.

Novinari su Casillasa pitali da li je glavnom sudiji Texeiri Vitienesu rekao da ide sa Barcelonom slaviti prolazak u polufinale.

"Da, rekao sam mu to. Ali, to je jedna od onih stvari koje izgovoriš u afektu. Zaslužili smo više", dodao je Casillas na kraju.