Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto su crnci uspješniji u košarci od bjelaca?
Ko je najbolji svih vremena moze se diskutovat ali Playoff LeBron je dimenziju iznad svih
bolji od jordana bolji od kobija
zar nije Nurkić?
Samo radi njega bi volio da uzmu GSW i da osvoji još jedan prsten, i radi Cedi Osmana, naravno :D
@sviuexyususrbi Osman trenirao i živio u Zenici i Sarajevu, tu napravio prve korake košarkaške, Majka mu Bošnjakinja iz Sandžaka i još zna da priča Bosanski jezik, kud ćeš bolje..
cuj bosanski jezik hahahahha i taj tvoj cedi nece dobit minutu u finalu jebbo te on
Bolji je košarkaš od Jordana, ali je Jordan zbog svog karaktera više uticao na promociju NBA.
sve to stoji.. i statistika i finala ama bas sve.. ali !!! Na kraju krajeva, igra se za titulu.. on je sve moguce radio da dodje do titula.. mjenjao klubove.. dovodio igrace i na kraju opet ni blizu... sramota je poredit ga sa MJ'om... pogotovo kad je MJ igrao u doba prejake lige.. gdje se igrala odbrana.. gdje nije bilo 120 140 koseva.. nego rezultati bili 82: 79.. pored toga MJ bio jedan on najbolji odbranbenih igraca
@nimsay Slažem se da je Jordan bio bolji u odbrani, ali kad se sve zaokruži James je ipak bolji i statistike mu idu u prilog. Također, Jordan nikad nije igrao protiv ekipe kao što su sad Warriorsi sa 4 All starsa... Uopšte nije sramota porediti ga sa Jordanom... Ja ti kažem, da se zamijene njih dvojica danas bi se o Jamesu pričalo. Jordan, pored toga što je jedan od najboljih svih vremena, se našao u pravo vrijeme na pravom mjestu - kada se NBA širila svijetom.