Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebate li zajam? nudimo sve vrste kredita uz kamatnu stopu od 3%. Ako ste zainteresirani, kontaktirajte nas danas putem e -pošte za više informacija. WHATSAPP +1 (812) 266-9901
Džemo danas ne plaća.
Jos jedna bajka za ovce,sateliti postoje ali se salju gore velikim balonima a ne raketama i nisu sateliti gore kako nam lazu 30.000 kilometara nego 30-tak kilometara gore.
Evo ga, još jedan "ekspert" za astronautiku i istraživanje svemira sa diplomom kv vozača kupljenom u Širokom nam objašnjava sve i otkriva nam istinu sa Youtube-a.
Sve u svemu, brže počne da radi američki svemirski teleskop nego što ti treba vremena da u BiH otvoriš firmu!🤔
Kad je stari pokazao koliko malo znamo ovaj nas bude smjestio u doba kremenka
100 posto... naucicemo koliko ne znamo :)