Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
predlazem novu pozu \"kurcing\" nabijanje budala na parmak
ljudska glupost je nevjerovatno beskonacna. :(
Budale
Ah izbrisali ste me, i jos jednom :) :) dakle da vam opet ukazem na gram. greskicu: \'planking zamijenio batmanning\' bi znacilo da je batmanning bio prije pa ga je zamijenio planking sto je netacna informacija. dakle ispravite naslov. treba pisati \'batmanning zamijenio planking\' ili \'planking zamijenjen batmanning-om\'. ne morate stvarno pustiti ovu poruku, samo eto popravite. cisto savjet nista durgo.
ma y.e.b.e.m. ja vama mamu americku
Hitno urgiram na sve mlade da posalju svoju sliku batmanninga na Facebook. Takodje zeljno iscekujem da vidim mnogobrojne dobitnike \"Darwin award\" nagrade sa recenih slika. Na mladima svijet ostaje!!!
e da je bilo Facebooka u vrijeme Aleje Snajpera vidjeli bi mladi cijelog svijeta šta su opasni trendovi.
Jerks!
Ma svi su glupi samo nas narod je pametan,to mi dokazuje stanje u drzavi,ljudi i njihovo ponasanje,ratovi,mrznja,i jos mnogo razloga zbog cega smo mi najpametniji i sve najbolje znamo.
Budalastina sama po sebi, a budalastina je i da to na ovaj nacin propagirate uz toboznju brigu za sigurnost onih koji ce to probati
hahahahahha Ajd bar sam se pošteno nasmijala :D
joj glupana, ovo svijet nije vidio josh! hahahaahha
DEGENERIKING !!!
samo jedna riječ može ovo opisati - KRETENLUK
su ludi http://192.168.1.64:2222
OVO GLUME ZMAJA OD SIPOVA :D http://www.youtube.com/watch?v=18vQIUqTyx8&feature=related NOVE TRENDOVE NAMECE ZMAJ OD SIPOVA !
Ne kontam u čemu je problem.Momci fizički spremni izvode zafkancije i to je to.Možda su trebali snimiti kako sjede ispred kompjutera sa stomačinom i iz ljubomore pljuju po ljudima koji su uradili nešto izvan svoje sobe.To bilo mnogo edukativnije za današnju djecu,izgledali bi pametnije jer znaju koristiti računalo i sl....