Nova internet budalaština
0

VIDEO / "Planking" zamijenio mnogo opasniji "batmanning"

Sarajevo-x.com
"Planking", "owling" i "leisure dive" su prošlost. Novi svjetski trend je "batmannig" i opasniji je od svih ostalih.

"Batmanning" podrazumijeva fotografiranje na način da se zakačite nogama za nešto i visite poput šišmiša. Kao što se može zaključiti iz naziva, ima veze sa filmskim herojem Batmanom ili više sa samim šišmišima.

Kao i u prethodnim trendovima, cilj je snimiti fotografiju i postaviti je na Facebook i druge društvene mreže. Što bizarnija lokacija, to bolje, poručuju ljubitelji "batmanninga".

Grupa studenata sa Purdue univerziteta u Indiani, koji sebe nazivaju "Batman Boilers", tvrde da su oni začetnici "batmanning" trenda jer su snimili prvi uspješni video.

Članovi grupe su svjesni da će potaknuti mlade ljude iz cijelog svijeta da probaju "batmanning", što bi, s obzirom na težinu ove poze za fotografiranje, moglo biti kobno.

"Ljudi trebaju dobro procijeniti situaciju. I nama naši prijatelji pomažu da se zakačimo", kaže Chris Ganz, član "Batman Boilersa".

"Planking", koji se smatra manje opasnim, ranije ove godine je odnio svoju prvu žrtvu. Australac Acton Beale pao je i preminuo nakon što je pokušao izvesti "planking" na balkonu u Brisbaneu. Stoga, koliko god vam se "batmanning" činio zabavnim, ne pokušavajte ga!