Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da padne malo prsica suhog snijega ljepse bi bilo al hajd dobro je da je vjetar pa je cisto i ovako....
Bilo bi lijepo napraviti i božićni koncert za naše sugrađane koji slave, ako može bajramski što ne i božićni... To je u duhu Sarajeva
@gooUser1628590878 Ne znam odakle si, ali u Sarjaevu se svake godine organizuju koncerti za oba Bozica.
Kakvo novogodišnje ruhuo,valjda prije ide Božić, kome šuplje valjate ?!Hoće li nam gradonačelnica opet kalendar čestitati?
Sad ce banda nacionalisticka milion kretenskih komentara. Ni Novu Godinu nisu u stanju ispostovati.
Gledan onu hairliju na fotki 5 sa cukicom seta,zar je dozvoljeno po gradu vodati dzukelu. Ona sto voda cukicu na ovoj fotki ja joj ne bi jeo orahe iz ruku.
neka hvala, samo vi udisite svoj smog
benjamina i konakovic vas vode na klizanje
Zadnjih 15 godina isti ukrasi svake godine, al hajde bolje ista nego nista
Prelijepo, dace dragi Allah i snijega , pa da izgleda kao bajka.Dosao je decembar mjesec kada sve sijaa...
Božićno ruho
Divno Seher Sarajevo
Ko preživi ovu skupocu,pricace
Mogli ste barem nesto novo skontati, ovo je postalo monotono -.-
Eto neka ste ukrasili Sarajevo, eto neka ste i bozicno drvce okitili, eto sad ste evropa, eto sad ste pokazali svijetu da ste i vi evropa, eto sad ste pokazali svijetu da i vi slavite bozic
Slavimo sve hajd sad mrs
Prave nipovske boje hahahhah
Nije Sarajevo samo do Arie..treba ukrasiti na pojedinim mjestima i druge dijelove grada
svake godine isto.....
Sve na mišiće nema tu iskrene radosti Nove godine i trinaeste plate od kad postoji SDA, a nema ni bajramluka, a sve fol neki muslimani ne priznaju novu godinu, fol Bajram se priznaje, nema ni bajramluka. Pa sto za makar jedan Bajram ne daju privatnici trinaestu platu ili za oba Bajrama po pola plate, ako su takvi muslimani?
Pa vecina ti neda slobodan dan tad a da ne pricamo o necemu vise.