Preko tri decenije
10

Izvori bliski Jadi Pinkett Smith optužuju Chrisa Rocka da je godinama opsjednut glumicom

L. R.
Jada Pinkett Smith i Chris Rock (Foto: EPA/Twitter)
Jada Pinkett Smith i Chris Rock (Foto: EPA/Twitter)
Izvori bliski porodici Smith optužuju Chrisa Rocka da je opsjednut Jadom Pinkett Smith nakon što je komičar ponovo prozivao glumicu i njenog supruga Willa Smitha u svom novom stand up performansu.
Kako navode izvori, komičar je opsjednut glumicom preko 30 godina. Glumica je navodno bila šokirana koliko ju je puta Rock nazvao kurvom u svojoj emisiji "Chris Rock: Selective Outrage", koja je dostupna na platformi Netflix.

I prije premijere, mnogi fanovi su kritikovali Chris Rocka, jer je odabrao Baltimore za snimanje svoje komedije, jer je to rodni grad ove glumice, a gdje se je pričao o Smithovom šamaru na dodjeli Oscara, Jadinu druženje s bivšim partnerom Augustom Alsinom i slično.

"Jada nije imala nikakvu ulogu u svemu ovome osim što su je zezali. Chris je opsjednut njome i to traje već gotovo 30 godina. Pogledajte gdje je odabrao snimanje svog Netflixovog specijala. Njezin rodni grad. On je opsjednut", rekao je izvor.

Chris Rock ismijava Jadu i zbog jedne situacije iz 2015. godine kada ga je zamolila da ne bude domaćin dodjele Oscara nakon što je Will nije bio nominiran za ulogu u filmu "Concussion".

Podsjećamo, prošlo je skoro godinu dana otkako je Will Smith s kojim je Jada više od 25 godina u braku mirno prošetao pozornicom Oscara i ošamario Rocka, nakon što se komičar našalio na račun Jadine ćelave glave.