Htio je impresionirati
2

Will Smith priznao da je bio prestravljen tokom izlaska s repericom: Unajmio sam Mercedes

L. R.
Will Smith (Foto: EPA-EFE)
Will Smith (Foto: EPA-EFE)
Will Smith nedavno je priznao kako je bio prestravljen tokom jednog izlaska s repericom Sandrom Denton.

Naime, glumac se prisjetio izlazaka s djevojkama prije nego što je upoznao sadašnju suprugu Jadu Pinkett Smith. On je u osamdesetim godinama prošlog vijeka imao dogovoren izlazak s repericom Sandrom Denton.

"Ova djevojka je bila posebna i želio sam je impresionirati pa sam unajmio bijeli Mercedes kabriolet. Plan mi je tada bio odvesti do Hollywood Hillsa pa gledati zalazak sunca", rekao je Will Smith.

Inače, Delton je bila članica popularnog sastava Salt-N-Pepa, koji su najpoznatiji po hitovima "Push It!" i "Whatta Man".

Kada je Smith konačno dobio priliku pozvati Sandru Dalton na druženje, nije oklijevao ni sekunde jer je želio biti s njom znatno prije nego što je zvanično upoznao. Smith je čak nedavno priznao kako je bio i zaljubljen u nju.

No, priznao je da je tada bio poprlično nesiguran i služio se takozvanim lažnim samopouzdanjem.

"Uvijek sam glumio kao da znam koji mi je naredni potez, a zapravo nisam znao. Uvijek sam se pravio važan, pokušavajući dati svoj maksimum", naveo je.

U jednom susretu na njihovom spoju, Denton se prisjetio kako je Smith beskućniku pružio novčanicu od 100 dolara, što je ona opisala kao lijepu gestu. Međutim, Smith je tada rekao da se prestrašio da će ga ostaviti jer je ranije izigravao frajera.

Na kraju, Smith se oženio Jadom 1997. godine i dok su još uvijek zajedno, par se morao boriti protiv glasina o prevari. U međuvremenu, Denton se razvela od repera Treacha 2001. godine nakon dvije godine braka.