Šta vi mislite?
21

Rihannin dekolte bio je u prvom planu, ali je zbog haljine postala meta kritika: "Izgleda kao cirkus"

I. S.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Rihanna je otvorila novu poslovnicu svog brenda Fenty Beauty u Los Angelesu, a zbog haljine koju je nosila je postala meta kritika brojnih korisnika društvenih mreža.
Odlučila se za kreaciju kojom je istakla bujni dekolte. Izgled je upotpunila štiklama na vezanje i nakitom. No, mnogi smatraju da je ovaj modni odabir potpuna pogreška.

"Izgleda kao da se zamotala u zavjesu prije nego što je izašla iz kuće", "Nije mogla kupiti haljinu u svom broju?", "Ovo je najgora stvar koju je ikada obukla", "Izgleda kao cirkus. Apsolutni promašaj", neki su od komentara.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Pjevačica nije odgovorila na kritike. Brend Fenty Beauty, kojeg je osnovala 2017. godine, najavio je saradnju s kompanijom Puma. Ona je početkom ovog mjeseca otvorila poslovnice u Kini, koja je drugo po veličini tržište ljepote na svijetu iza Sjedinjenih Američkih Država.

"Kina ima tako bogatu kulturu koja me je uvijek inspirisala i jedva čekam da podijelim Fenty Beauty sa svima vama, slaveći vašu jedinstvenu ljepotu. Hvala vam mnogo što ste mi pomogli da ostvarim svoj san", kazala je ranije.

Podsjećamo, indijski milijarder Mukesh Ambani je prošlog mjeseca organizovao luksuznu zabavu za svog sina Ananta Ambanija i njegovu zaručnicu Radhiku Merchant. Rihanna je u okviru ove zabave održala nastup za koji je bila plaćena čak šest miliona eura. No, dobila je kritike fanova koji misle kako se nije dovoljno potrudila.